Rent rapid baia mare ofera 500 de euro celui care are informatii despre masina disparuta

Povestea hotului de masini maramuresean, cu acte false, continua. A trecut o saptamana de cand Kis Vasile a fost prins de catre politistii maramureseni in timp ce conducea pe strazile din Baia Mare beat si cu acte false, neavand nici macar carnet de conducere valabil.

Potrivit surselor ActualMM.ro, se pare ca barbatul din Viile Apei obisnuia sa "lucreze" dupa un tipar bine-definit: inchiria masini scumpe de la firme de inchirieri locale, cu acte false, apoi le vindea mai departe. Desigur, politistii maramureseni incearca in aceste momente sa identifice atat modul in care opera hotul cat si daca exista complici si cine sunt acestia.

Intr-unul dintre cazuri, proprietarul masinii "inchiriate" de barbat si-a recuperat autoturismul, masina fiind indisponibilizata de catre politisti pana la finalizarea cercetarilor.
Cea mai noua victima a hotului, insa, nu a avut parte de acelasi noroc. Renumita si cea mai mare firma de inchirieri auto din Baia Mare, Rent Rapid, cere ajutorul cetatenilor pentru gasirea si recuperarea urgenta a autoturismului Mercedes GLK, inchiriat si… neinapoiat de catre individul cu acte false.

Mai mult, Rent Rapid ofera o recompensa deloc de neglijat celui care gaseste autoturismul sau ofera informatii concrete, care pot duce la recuperarea masinii.

Sursa ActualMM.ro

Citeste si

Si rablele se fura nu-i asa?
Citeste
Rent Rapid Baia Mare ofera o recompensa de 500 de euro celui care ofera informatii ce pot duce la gasirea masinii disparute
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.