Razie in mai multe localuri din centrul vechi al baii mari

La scurt timp dupa miezul noptii a inceput o razie in mai multe localuri din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

Martorii spun ca mai multi mascati coordonati de doi procurori au luat la rand localurile deschise in zona.

Au cu ei si un caine de urma si dupa ce au verificat unul dintre localurile cunoscute din zona, au cerut si acte contabile si au vorbit indelung cu proprietarul.

Nu se stie deocamdata ce au cautat oamenii legii si nici de ce aceasta razie s-a facut cu ajutorul mascatilor si a unui caine specializat in gasirea drogurilor, cert este ca au fost verificate mai multe localuri din zona.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures: Opt localuri publice din Baia Mare verificate sambata noaptea de politisti

In noaptea de sambata spre duminica politistii au ajuns in opt localuri publice de pe raza municipiului Baia Mare, nu pentru a stirbi din distractia celor prezenti in localurile respective, ci pentru a preveni producerea unor fapte antisociale, ce pun in pericol viata si bunurile persoanelor.

Politistii au urmarit depistarea persoanelor cu preocupari infractionale, in special a celor care comit acte de violenta, perturba ordinea si linistea publica. Concomitent a fost verificata respectarea normelor legale de functionare a localurilor publice cu program de noapte, modul de asigurare a securitatii bunurilor si valorilor, dar si respectarea normelor de comert.

Astfel, intre orele 23.00 – 04.00, au fost angrenati in actiune politisti rutieri, de la structurile de ordine publica, investigatii criminale, de investigarea criminalitatii economice, alaturi de politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate. Actiunea a beneficiat de sprijinul luptatorilo din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale si a jandarmilor.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 32.000 de lei, cele mai multe pentru abateri de la Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe.

Pentru abaterile rutiere constatate au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 8000 de lei, si au fost retinute cinci permise de conducere, toate in cazul unor soferi care conduceau in stare de ebrietate.

Sursa text si foto: BaiaMare TV.

CITESTE SI:

Unde vor fi amplasate aparatele radar duminica, 25 august, pe drumurile din Maramures
Citeste
Cupa Romaniei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.