RAzbunare mafiotA? unei politiste din borsa i-a fost aprins autoturismul si garajul in miez de noapte

Revenim cu informatii grave primite din zona localitatilor Borsa si Moisei. Conform unor surse ale noastre o politista din orasul de la poalele masivului Pietrosul Rodnei a ramas fara un garaj si un autoturism in miez de noapte.

Persoane necunoscute i-au incendiat bunurile si apoi au disparut in noapte. Sa fie un mesaj transmis politistei care isi face datoria la Politia Orasului Borsa? Nu stim! Poate ne vor raspune reprezentantii IPJ Maramures referitor la multitudinea de incendieri petrecute in zona respectiva. Iar pana acum NU AVEM NICI MACAR UN SUSPECT PRINS.

Dar sa revenim la subiect. Pompierii militari au fost sesizati in jurul orei 1.00 despre izbucnirea unui incendiu la un garaj din localitatea Moisei. Militarii desplasati la fata locului au luptat cu flacarile aproximativ 3 ore.

Din pacate, garajul in suprafata de 80 mp, cu diverse bunuri aflate in interior, precum si un autoturism parcat in fata garajul au fost distruse in totalitate. Cauza izbucnirii incendiului este folosirea intentionata a unei surse de foc. Mentionam faptul ca incendiul a avut loc pe raza localitatii de domiciliu a politistei care isi desfasoara activitatea la Politia Orasului Borsa.

Actualizare – IPJ Maramures

Duminica, 23 iunie, Postul de Politie Moisei a fost sesizat despre faptul ca, la anexa unui imobil din localitate a izbucnit un incendiu. La fata locului s-a constatat ca au ars atat garajul din lemn, cat si un autoturism parcat in fata garajului, apartinand unui barbat in varsta de 68 de ani din Moisei. Intrucat cauza probabila a incendiului a fost stabilita de I.S.U. Maramures ca fiind "folosirea intentionata a sursei de foc", politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

Peste 7000 de crestini au participat la hramul Manastirii Barsana
Citeste
Povestea profesorului de limba romana din Moisei care isi urmeaza pasiunea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.