Rapid satu nou de sus – sport team baia mare 5-5

Echipa Sport Team se afla la cel de-al cincilea egal din acest sezon. Meciul s-a disputat joi, 01.08.2019, pe terenul din Satu Nou de Sus.


Cu aceasta ocazie, echipa Rapid, care din acest an va incepe o noua provocare in Liga a IV-a, a convocat mai multi jucatori tineri, care au terminat junioratul. Pe langa cei cu experienta din Liga a V-a, antrenorul si conducatorul echipei, Stefan Sarca, va incerca sa formeze un lot care sa faca fata noii provocari.

Jocul s-a disputat pe contre, fiind echilibrat, cu un plus in prima repriza pentru Sport Team, care a condus la pauza cu 3-2, prin golurile marcate de Ionut Buhai – 2 si Bogdan Birle, respectiv Ionut Balmos si Andrei Mladin de la gazde.

In primele 30 minute, din repriza a doua, jocul este controlat din nou de cei de la Sport Team, care conduc cu 4-2, gol marcat de Sergiu Fagi.

Ultimele 15 minute din meci apartin gazdelor, care prin mai multe schimbari efectuate de antrenorul Stefan Sarca reusesc sa inscrie de trei ori, prin Erno Konyicska – 2 si Alex Chiuzbaian, preluand conducerea cu 5-4 .

Pana la final, Sport Team reuseste egalarea prin Daniel Gheighis si astfel baimarenii se "pricopsesc" cu al cincilea egal din aceasta stagiatura.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Maries si Raul Cormos.

Echipe

Rapid: Adelin Trif, George Herteg, Denis Somcherechi, Viorel Costea, Iosif Beko, Andrei Mladin, Ionut Balmos, Erno Konyicska, Marius Ardeli, Alex Chiuzbaian, Andrei Rus, Marius Precup, Nicu Munteanu, Paul Saliscan si Robert Dancos. Antrenor Stefan Sarca.

Sport Team: Edy Costin, Darius Mihut, Daniel Chendrean, Florin Frent, Gheorghe Mateas, Vasile Terec , Marius Cardos, Daniel Gheighis, Sergiu Fagi, Rares Pop-Popescu, Ionut Buhai, Ionut Pop, Cristian Barbos, Bogdan Trif, Bogdan Birle si Ciprian Coste. Antrenor Ioan Marchis.

Urmatorul meci pentru Sport Team se va desfasura joi, 08.08.2019, cu o alta echipa de Liga a IV-a, A.S. Nistru, care in scurt timp isi va schimba denumirea in CS Tautii Magheraus.

Minora de 11 ani, fugita de acasa, a fost gasita de politisti
Citeste
Atac armat in Ohio: 9 persoane au fost ucise. Cel putin 16 raniti. Atacatorul este mort
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.