Punct de lucru al pompierilor militari de la Somcuta mare

        Prefectul Vasile Moldovan, impreuna cu inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Gheorghe Pop de Basesti" al judetului Maramures, colonel Pavel   Baltaru, primarul orasului Somcuta Mare, Gheorghe Buda, maiorul Nicusor Miclaus, comandantul Detasamentului de pompieri "Capitan Adrian Marchis" s-au deplasat la sediul punctului de lucru, unde s-au intalnit cu reprezentantii societatii care executa lucrarile de modernizare la cladire. Locatia va fi dotata cu tot ceea ce este necesar pentru buna gestionare a situatiilor de urgenta. 

"Investitia pentru finalizarea lucrarilor si dotarea in vederea functionarii eficienta a unei structuri integrate (pompieri militari-SMURD- Serviciul Judetean de Ambulanta) se ridica la valoarea de 6 miliarde lei. Autoritatile administratiei publice locale au tot interesul sa finalizeze lucrarile de amenajare, compartimentare si dotare, iar impreuna cu domnul primar, pompierii militari si reprezentantii constructorului am stabilit detaliile in ceea ce priveste lucrarile care mai sunt de executat si dotarile specifice pentru fiecare incapere din cladire. Noi vom intreprinde demersurile necesare, la nivel central, pentru operationalizarea structurii integrate de la Somcuta Mare si deservirea de catre personal specializat a ambulantei SMURD, respectiv Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, a spus prefectul Vasile Moldovan, presedintele CJSU Maramures".

          Operationalizarea structurii integrate de la punctul de lucru Somcuta Mare al Detasamentului de pompieri "Capitan Adrian Marchis" Baia Mare este prevazuta sa fie realizata la sfarsitul lunii august. De interventiile pompierilor militari la producerea unor situatii de urgenta, respectiv de acordarea primului ajutor medical de urgenta vor beneficia 24.000 de cetateni ai unitatii administrativ-teritoriale, dar si ceilalti locuitori care traiesc in zona istorica a Tarii Chioarului.

Un pastor din rogoz a fost batut cu bestialitate de un localnic din suciu de jos
Citeste
ACTUALIZARE/ SCENE DE GROAZA IN MARAMURES -Pastor batut fara mila de un localnic, cu o bata
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.