"pufi", varul fostului haiduc bandris – drifturi cu bmw-ul pe un drum public in centrul orasului borsa sau filma pe altcineva?

Imagini senzationale ne-au parvenit din Borsa, judetul Maramures. Acolo, un tanar aflat la volanul unui bolid BMW s-a dat "mare smecheras" tocmai in centrul orasului Borsa. Nu intr-o parcare, ci tocmai pe un drum public.

Culmea tupeului a fost ca imediat imaginile sa fie puse o pagina de socializare. Astfel, drifturile pe care le-a facut pe strada Floare de Colt, in imediata Spitalului de Recuperare Borsa si a Primariei Orasului Borsa au devenit publice.

Alti borseni sustin insa ca "Pufi" era cel care filma si care apoi a incarcat imaginile video pe o pagina de socializare.

Daca e sa cautam in arhiva nici "Pufi" nu este strain in a avea de-a face cu oamenii legii. Astfel, prin octombrie 2012, borseanul a condus un autoturism cu care a intrat intr-un local din Borsa. In masina s-a aflat si varul sau, Badris, cu care au provocat un scandal la o petrecere de la care nu au lipsit "recuzitele" – drujbele! Alaturi de Pufi si Bandris, inca trei borseni au fost atunci acuzati de procurori de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

In cazul de fata ramane de vazut daca politistii de la Rutiera din Borsa se vor autosesiza pe baza imaginilor postate tocmai de cel care ar fi fost la volan.

ACTUALIZARE

Varul fostului haiduc din Borsa ne-a contactat pentru un punct de vedere referitor la acest incident: "Nu am nicio legatura cu asa ceva. Este o defaimaare!" a spus acesta.

Info trafic: Copac cazut pe traseul catre Izvoare
Citeste
Cand esti smecher si ai BMW, nu duci lipsa de tupeu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.