PS Timotei Satmareanul a participat la solemnitatile oficiale prilejuite de Ziua Armatei Romane, la Monumentul Ostasului Roman de la Carei (GALERIE FOTO)

Duminica, 25 octombrie, cu incepere de la ora 12:00, Preasfintitul Parinte Timotei Satmareanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Romane a Maramuresului si Satmarului, a participat la solemnitatile oficiale prilejuite de Ziua Armatei Romane, la Monumentul Ostasului Roman de la Carei, unde a oficiat o slujba de pomenire. Batalia de la Carei reprezinta ultima etapa de […]

Articolul PS Timotei Satmareanul a participat la solemnitatile oficiale prilejuite de Ziua Armatei Romane, la Monumentul Ostasului Roman de la Carei (GALERIE FOTO) apare prima data in DirectMM.

Adrian Streinu-Cercel: „Toate sistemele sanitare din lume au clacat, nu e nimeni mai destept sau mai prost decat celalalt"
Citeste
Oficial: Baia Mare a intrat in scenariul rosu! A fost depasita incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori! Aceeasi situatie in alte 3 localitati din Maramures. Lista noilor masuri
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.