Prosectura spitalului judetean, dotata si echipata la cele mai inalte standarde

Serviciul de Anatomie Patologica al Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare beneficiaza de o noua Prosectura, dotata si echipata la cele mai inalte standarde.

"A fost realizata o reparatie capitala si dotare cu tehnica medicala, dintre care amintim doua mese pentru autopsie si frigidere pentru cadavre, cu 9 locuri. Valoarea totala a investitiilor se ridica la peste 100.000 de euro si au fost realizate din fonduri de la Ministerul Sanatatii, cu cofinantare de la Consiliul Judetean Maramures si fonduri proprii", informeaza managerul interimar al unitatii medicale, dr. Pop Vasile-Ioan.
"Serviciul de Anatomie Patologica al Spitalului Judetean, efectueaza toata gama de proceduri specifice acestui domeniu. Treptat, odata cu dezvoltarea sectiilor clinice, aceasta sectie a fost dotata conform importantei sale, in cadrul unui spital modern si pregatita pentru a furniza si a contribui la diagnosticarea pacientilor. Dorim sa multumim tuturor celor implicati in modernizarea si echiparea realizata si sa transmitem aprecierile noastre pentru efortul sustinut in acest demers" , a declarat dr. Brici Sergiu-Catalin, medic specialist Anatomie Patologica.

Ziua pompierilor din romAnia
Citeste
VINERI 13. De ce este considerata zi aducatoare de ghinion
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.