Programul Partidului Miscarea Populara, in zece puncte. Deputatul Adrian TODORAN: Sanatatea si educatia raman prioritatile noastre

Un program in zece puncte, asta propune Partidul Miscarea Populara Maramures pentru urmatorii patru ani, in debutul campaniei electorale pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului. Pornind de la mesajul "Respect pentru Maramures, respect pentru maramureseni", programul priveste in primul rand cresterea nivelului de trai pentru majoritatea romanilor, acum, cand pandemia a dus la scaderea calitatii vietii pentru cei mai multi dintre noi.

Liderul PMP Adrian Todoran, vicepresedinte al partidului la nivel national, afirma ca prioritatile politice ale formatiunii pe care o reprezinta raman sanatatea, educatia si agricultura. De asemenea, programul PMP vizeaza si o puternica sustinere a mediului economic.

"Respect pentru Maramures este mai mult decat un slogan de campanie electorala. Este crezul nostru, al celor din Partidul Miscarea Populara. Fiecare, cu experienta acumulata in administratia publica locala sau centrala, dar si in alte domenii in care si-a desfasurat activitatea, a venit cu propriul aport pentru definirea prioritatilor noastre, in urmatorii patru ani. Patru ani ce se anunta extrem de dificili. Criza economica bate la usa, iar ravagiile facute de COVID - 19 se intensifica.

Cele zele puncte ale programului nostru sunt grupate pe mai multe categorii. In primul rand, ne-am gandit la oameni, la imbunatatirea conditiilor de trai, la sustinerea financiara a celor ce isi dezvolta o afacere, precum si la inlesniri acordate agentilor economici ale caror afaceri au fost afectate de pandemia actuala. In al doilea rand, vizam o reducere a cheltuielilor inutile de la bugetul statului, prin eliminarea unor privilegii financiare de care beneficiaza actuala clasa politica. In ceea ce priveste principalele domenii pentru care vom lucra la conceperea unor legi venite in sprijinul tuturor romanilor sunt sanatatea, invatamantul si agricultura.

Sunt proiecte mari, ambitioase, dar realizabile, pentru ca experienta echipei Partidului Miscarea Populara ne indreptateste sa spunem lucrul acesta. Si cred ca asta trebuie sa simta fiecare parlamentar atunci cand voteaza o lege. Sa fie responsabil fata de votul sau, iar in acest fel sa arate respectul pe care il are fata de Maramures si fata de maramureseni", declara deputatul Adrian Todoran, cel care candideaza pentru al doilea mandat de parlamentar PMP de Maramures.

Catalin MAN

Partidul Miscarea Populara

Pozitia 4 pe buletinul de vot

Prioritatile noastre pentru 2020 - 2024

  • Reducerea numarului de parlamentari la 300
  • Taierea pensiilor speciale ale politicienilor
  • Acordarea unei tablete, in mod gratuit, pentru fiecare elev si cadru didactic din Romania
  • Eliminarea impozitelor in urmatorii trei ani pentru agentii economici din industria HoReCa
  • Sustinerea cu 25.000 euro a fiecarui cetatean roman care se intoarce din Diaspora pentru infiintarea propriei afaceri
  • Dublarea subventiilor in agricultura
  • Sustinerea producatorilor din agricultura, prin eliminarea impozitelor si taxelor, in urmatorii cinci ani
  • Extinderea retelelor de gaz, in fiecare gospodarie din Maramures
  • Infiintarea unui cabinet medical, in fiecare localitate din judet
  • Interzicerea exportului de bustean brut

LISTA candidatilor PMP pentru Camera Deputatilor

Adrian TODORAN - deputat

Florin CRET - economist

Cornel VARGA - antreprenor

Daniela FILIPAS - inginer chimist

Gabriel FILIPCIUC - jurist

Bela SLEZINGER - inginer

Adrian POP - economist

Bogdan POP - inginer

Calin PANICI - filolog

LISTA candidatilor PMP pentru Senat

Lucian MORAR - primar

George MOLDOVAN - silvicultor

Romeo DOBOCAN - jurist

Carmen ILBAN - economist

Simion TOFEI - mecanic

Articolul Programul Partidului Miscarea Populara, in zece puncte. Deputatul Adrian TODORAN: Sanatatea si educatia raman prioritatile noastre apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Orban: Adolescentii sunt ”raspandaci” de virus; nu la scoala se infecteaza
Citeste
AUTORITATILE JUDETENE MASLUIESC CIFRELE – 9 MORTI COVID in weekend la ATI in Baia Mare, insa oficial nu s-a comunicat nimic
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.