Profesorul senator Iustin Talpos anunta inscrierea in PNL pe versurile lui Florin Salam

Senatorul de Maramures, profesorul baimarean Iustin Talpos, a facut-o "lata" din nou. Parlamentarul si-a castigat faima la nivel national pentru practica de a schimba partidele politice ca pe sosete, putand fi considerat de catre unii intruchiparea a ceea ce se numeste "traseism politic".

PMP, PSD, UNPR iar acum… MNL ?

Dupa ce a iesit, intr-un fel sau altul, din ultimul partid in care a activat, respectiv UNPR, Talpos si-a continuat mandatul in Senatul Romaniei ca independent. Cel putin, pana acum.

In urma cu putin timp, pe pagina de Facebook a senatorului baimarean a aparut o postare cel putin controversata: o imagine cu liderii liberali din PNL, respectiv Klaus Iohannis, candidatul la prezidentiale si Crin Antonescu. Imaginea a venit insotita de… un vers dintr-o manea.

Florin Salam, citat de Iustin Talpos

"Am fost si vom fi o legenda vie, am trecut prin multe dar lumea nu stie" este versul pe care senatorul a ales sa il foloseasca pentru postarea sa. Din nefericire, a uitat sa mentioneze si autorul versurilor: nimeni altul decat cunoscutul interpret de manele Florin Salam.

Desigur, comentariile internautilor nu au intarziat sa apara. Va redam mai jos doar cateva exemple:

Va lasam sa va delectati cu melodia pe care domnul Talpos a promovat-o din viata s-a privata, intr-o reprezentare a unui senator in Senatul Romaniei.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Hotul care a distrus usile unui supermarket din baia mare, retinut pentru 24 de ore
Citeste
Procuroarea tovarasa cu mafia care a curmat viata padurarului pop
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.