Profesor acuzat ca pipaie elevele si loveste elevii

Adaugat in categoria NEWS ALERT
profesor-acuzat-ca-pipaie-elevele-si-loveste-elevii.jpg

ACUZATII GRAVE IN MARAMURES   Caz incredibil la scoala generala din Viseu de Jos. Conform surselor noastre incidentul s-ar fi petrecut astazi in timpul orei de istorie. Un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de profesor pentru ca nu ar fi reusit sa scrie dupa cum dansul ar fi dictat.

Trebuie spus ca elevul s-a intors in Romania din Spania si ca ii este extrem de greu sa se adapteze la sistemul de invatamant romanesc. Ieri, potrivit VasileDale.ro, la scoala s-a prezentat tatal baiatului agresat pentru a discuta cu profesorul. Acesta nu ar fi recunoscut nimic.

Mai mult, parintii sunt revoltati si datorita faptului ca acelasi profesor ar pipai elevele de clasa a VIII-a in zonele intime. Avem marturiile unor parinti carora fiicele le-au povestit cum sunt atinse in zona sanilor, a fundului etc. Totodata, acestia sustin ca barbatul le vorbeste extrem de vulgar.

De toate aceste incidente se pare ca stie inclusiv diriginta clasei, insa nu s-au luat masuri de frica directorului, care, conform sursei citate, este chiar fratele profesorului acuzat.

"Politistii s-au sesizat din oficiu si desfasoara verificari cu privire la aspectele semnalate in articolul de presa, urmand ca in functie de cele constatate sa dispuna masuri legale", spun politistii.

Trebuie sa mentionam faptul ca fotografia care insoteste acest articol il prezinta pe acelasi profesor in timp ce ar agresa un alt elev in sala de clasa in urma cu ceva timp. Vom reveni cu detalii si declaratii oficiale din partea ISJ Maramures.

Sursa: VasileDale.ro

stefan-petreus-a-primit-in-dar-de-ziua-sa-crucea-voievodala-maramureseana.jpg
Stefan Petreus a primit in dar de ziua sa "Crucea Voievodala Maramureseana"
Citeste
locuitorii-din-recea-dar-si-un-cartier-din-baia-mare-raman-fara-apa-timp-de-cateva-ore.jpg
Locuitorii din Recea, dar si un cartier din Baia Mare raman fara apa timp de cateva ore
Citeste