Prinsi si identificati dupa ce au furat bunuri dintr-o casa din chiuzbaia si un scuter dintr-o curte din calinesti

Vineri, 8 mai, politistii din Baia Sprie au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca in noaptea de 07/08.05 a.c. s-a comis un furt din locuinta in localitatea Chiuzbaia.
Politistii ajunsi la fata locului, au constatat faptul ca persoane necunoscute au patruns in imobil in lipsa partii vatamate, o femeie de 51 de ani, prin fortarea sistemului de inchidere si ar fi sustras mai multe bunuri creand un prejudiciu de 12.000 lei.
In urma investigatiilor efectuate de catre politisti, au fost identificati doi suspecti de 29 respectiv 19 ani, ambii din Baia Sprie.
Prejudiciul a fost recuperat partial.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

***

De asemenea, sambata 9 mai, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag, au fost sesizati telefonic cu privire la faptul ca in perioada 06-08.05.2020 s-a comis un furt.
Politistii ajunsi la fata locului, au identificat apelantul, un barbat de 52 ani din Calinesti, care a reclamat faptul ca autori necunoscuti i-au sustras un scuter din curtea locuintei.
In urma investigatiilor efectuate de catre politisti, a fost identificat un suspect, in persoana unui tanar de 17 ani din Calinesti.
Scuterul a fost recuperat de politisti si predat partii vatamate.
In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca noua decese din cauza COVID-19
Citeste
Barbat de 46 de ani, identificat la volanul unei masini, fara a detine permis
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.