Prinsi in miezul noptii de politisti, la scurt timp dupa ce au furat un caine ciobanesc si un telefon mobil de la o ferma din basesti

Doua persoane care, sambata noaptea, au sustras un caine ciobanesc si un telefon mobil de la o ferma, au fost prinse si identificate de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa, la scurt timp de la comiterea faptei.


Este vorba despre un barbat de 35 de ani si o minora de 16 ani care lucrau ca sezonieri la o ferma din localitatea Basesti, avand sarcina de a ingriji animale.

Putin inainte de miezul noptii barbatul, de loc din judetul Bacau si tanara, de loc din judetul Salaj, s-au inteles sa paraseasca ferma din Basesti pentru o alta din Ocna Sugatag, insa au luat cu ei si un caine si un telefon mobil care nu le apartineau.

Ghinionul lor a fost ca masina cu care se deplasau a fost oprita de politistii care efectuau controlul si supravegherea traficului pe D.J. 108 D, in localitatea Arinis. Cu flerul lor, politistii au banuit ca cei doi prezinta suspiciuni, mai ales ca nu aveau asupra lor niciun act de identitate.

Astfel au fost deconspirati iar prejudiciul total, in valoare declarata de 1.000 lei, a fost recuperat si restituit persoanei vatamate.

In cauza se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Barbat din Rozavlea, prins la volan cu o alcoolemie record
Citeste
Patru persoane care transportau tigari pe relatia valea viseului – viseu de jos, cercetate de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.