Prinsi in flagrant de politisti in timp ce incercau sa sustraga profile metalice

Patru barbati au fost prinsi in flagrant de politisti de ordine si siguranta publica din cadrul Politiei municipiului Baia Mare, in timp ce sustrageau profile metalice. Cei patru au fost depistati vineri dimineata, in jurul orei 09.30, exact in momentul in care incercau sa sustraga profile metalice depozitate pe un teren viran, unde se afla punctul de lucru al unei societati comerciale.


Prejudiciul a fost recuperat si restituit integral partii vatamate iar cei patru barbati, domiciliati in Baia Mare, Fauresti si judetul Suceava, sunt cercetati pentru documentarea intregii activitati infractionale.

***

O tanara din Salaj, urmarita national pentru executarea unei pedepse privative de libertate, a fost depistata si incarcerata de politistii maramureseni.

La data de 15 martie a.c., politistii din cadrul Biroului Urmariri au depistat o tanara, de 25 de ani, din comuna Letca, judetul Salaj, pe numele careia era emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii. Tanara a fost condamnata la noua luni inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de furt.
Tanara a fost depistataa de politisti si depusa dupa gratii in vederea executarii pedepsei.

***

Urmare a comiterii unor infractiuni de furt din locuinta, politistii din cadrul Politiei orasului Tautii Magheraus au identificat un tanar din Handalu Ilbei, banuit de comiterea faptelor.

Tanarul in cauza este banuit ca in cursul lunilor februarie si martie ar fi patruns in patru locuinte de pe raza localitatii de domiciliu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. In urma cercetarilor, politistii au efectuat o perchezitie la locuinta acestuia, unde au gasit o parte din bunurile sustrase.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestuia

S-a apucat sa descarcerce gunoaiele din duba direct in strada
Citeste
Sanctiuni de aproximativ 50
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.