Prinsi de politisti exact cand transportau un motofierastrau si cateva bete de pescuit furate dintr-o locuinta

Stiti care este ghinionul celor care reusesc sa sustraga bunuri? Sa se intalneasca cu politistii exact dupa ce s-au bucurat ca le-a iesit planul! Azi-noapte, la ora 00:30, politistii Serviciului de Actiuni Speciale care patrulau pe raza municipiului Baia Mare impreuna cu un echipaj de ordine si siguranta publica au surprins pe strada Vasile Lucaciu doi tineri, care aveau asupra lor un motofierastrau si cateva bete de pescuit.
Fiind intrebati despre provenienta bunurilor, cei doi au recunoscut ca le-au sustras dintr-o locuinta in constructie situata pe strada Carausilor din municipiu. Prejudiciul cauzat, in valoare de 700 lei, a fost recuperat si restituit persoanei vatamate, inainte ca aceasta sa realizeze ca i-au fost sustrase.
Cei doi baimareni, in varsta de 25 si 31 de ani, sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Prins si retinut de politisti la scurt timp dupa ce a comis o talharie

Aseara, la ora 18:00, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul un barbat a fost agresat fizic si deposedat de o suma de bani, de catre o persoana care a intrat in locuinta sa.
Deplasati de urgenta la fata locului, politistii au constatat ca un barbat 77 de ani prezenta usoare urme de violenta la nivelul fetei si se deplasa pe strada pe care locuieste, descult si dezorientat.
Partea vatamata a precizat ca o persoana necunoscuta, a intrat fara drept in locuinta sa si prin violenta, l-a deposedat de suma de 200 de lei, telefonul mobil si l-a amenintat cu acte de violenta .
La scurt timp politistii au identificat un tanar de 19 ani, domiciliat in judetul Sibiu, banuit de comiterea faptei. In baza probatoriului administrat acesta a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Si-a luat gandul de la banii si cardurile pierdute, insa a avut noroc cu un barbat care i-a gasit portofelul si l-a dus la politie
Citeste
Doi borseni arestati in dosarul disparitiei unui ambulantier din borsa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.