Prins de politisti in timp ce transporta marfuri contrafacute

Ieri, 16 mai, in jurul orei 12:00, politistii Sectiei 5 Ocna Sugatag au oprit pentru verificari un autoturism condus pe D.N. 18, in localitatea Sat Sugatag. La volan a fost identificat un barbat de 43 de ani, domiciliat in comuna Satulung, iar in portbagajul autoturismului si pe bancheta din spate au fost gasite mai multe sacose cu diverse obiecte de imbracaminte, incaltaminte precum si recipiente cu parfumuri, care prezentau indicii de contrafacere.

Barbatul intentiona sa comercializeze articolele la diferite persoane fizice de pe raza judetului. Intrucat nu a putut prezenta documentele de provenienta bunurile au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor si stabilirii daca acestea sunt contrafacute sau originale.

Totodata a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile pentru comiterea infractiunii de punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare, prevazuta de Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.

Alerta! Cod galben de inundatii pe Viseu si Iza
Citeste
Minor pe bicicleta, accidentat cand traversa strada pe trecerea pentru pietoni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.