Prins de jandarmi – un tanar a incercat sa ii duca unui amic canabis intr-un centru de carantina din baia mare

La un centru de carantinare s-a prezentat astazi, 13 aprilie a.c., un tanar cu un pachet pentru un prieten care se afla, conform procedurilor stabilite de legislatia in vigoare, in carantina institutionalizata.

Cei doi jandarmi aflati in dispozitiv si care executau misiunea de paza au procedat la verificarea pachetului si au descoperit ascuns in interiorul unui recipient un plic din material plastic, transparent, in care se afla o substanta vegetala, de culoare verde-oliv, cu miros intepator.

Jandarmii au procedat la intocmirea unui procesul verbal si care impreuna cu substanta descoperita au fost predate politistilor din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetarilor.

"Atragem atentia cetatenilor ca in situatia in care intentionati sa aduceti produse alimentare sau diferite bunuri materiale persoanelor aflate in carantina, acestea vor fi verificate de catre jandarmii aflati in dispozitivele de paza la centrele de carantinare. De asemenea, nu este permisa introducerea in locatiile de carantinare a bauturilor alcoolice, armelor, substantelor cu efect halucinogen sau a altor obiecte interzise. Nerespectarea masurilor si a prevederilor legislatiei in vigoare atrage sanctiuni contraventionale sau penale, dupa caz", spun reprezentantii CJSU Maramures.

Nelu Tataru despre pandemia de coronavirus: "O eventuala relaxare ar putea aparea dupa 15-20 mai sau 1 iunie"
Citeste
Un tanar i-a adus "iarba" amicului sau aflat in centrul de carantina Horea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.