Primarul din sacalaseni, acuzat ca si-a impuscat vecina din coruia

Un incident deosebit de grav s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza, intre orele 16:00 si 17:00. Martori oculari, cititori ai Detectivului de Presa SOC! ne-au relatat un incident in care a fost implicat primarul comunei Sacalaseni, Emilian Pop.
Edilul, care locuieste in satul Coruia este un pasionat al armelor usoare si adesea este auzit cum trage dupa iepuri, fazani si chiar caini, potrivit acelorasi martori, unii dintre ei vecini cu primarul.

Azi, primarul Pop Emilian a tras dupa un iepure, dupa cum chiar el ne marturiuseste, numai ca tinta a fost de data aceasta o batrana de aproximativ 67 de ani.

Un apropiat a femeii ne-a declarant ca batrana, Ana Moja, care locuieste la a treia casa de locuinta primarului a suferit o rana si initial a avut o teama sa sune atat la Ambulanta cat si la 112.

sursa foto: Graiul.ro.

Politia a fost anuntata de localnici.
Contactat telefonic, primarul Emilian Pop s-a pierdut in declaratii. Prima oara nu stia despre ce este vorba, apoi si-a adus aminte ca a tras cu o arma de "jucarie" de tip airsoft si ca femeia nu are nicio rana. Totusi, la insistentele Detectivului de Presa SOC!, edilul si-a adus aminte ca vecina sa are o rana superficiala provocata de o pietricica aruncata dupa trecerea unei masini de mare tonaj!
Martori spun ca primarul chiar si-a cerut scuze pentru cele intamplate iar politistii fac cercetari in aceste momente pentru a stabili daca rana este de la incarcatura armei primarului sau de la pietricica. Inca nu avem nicio pozitie a Inspectoratului Judetean de Politie Maramures.
Sursa: Detectivul de Presa SOC!

Pericol la granita cu Ucraina. Autoritatile sunt in alerta!
Citeste
Orchestra de muzica populara formata din elevi de la Scoala Populara de Arta
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.