Primarul de la Oncesti si fiul sau, acuzati ca au agresat un preot la o nunta

SCANDAL IN MARAMURES Un nou scandal in Maramures in care este implicat un primar, dupa cel in care primarul din orasul Cavnic, Vladimir Petrut, a fost acuzat de un cetatean ca i-a intrat in casa si, mai mult, l-a agresat.

De data aceasta, scandalul a avut loc in timpul unei nunti, protagonistii fiind primarul comunei Oncesti, Matei Godja, fiul acestuia si un alt barbat din localitate.

Potrivit unui martor prezent la eveniment, totul ar fi inceput dupa ce barbatul agresat, un preot, ar fi intrebat un ospatar al localului detinut de familia Godja daca aperitivul este comestibil pentru ca, potrivit martorului, nu arata proaspat. Scenele care au urmat sunt demne de filmele cu interlopi din anii ’70.

Primarul comunei, impreuna cu fiul sau si inca un barbat s-au dus tinta spre locul in care era asezat preotul, urmand un schimb de replici. La un moment dat, fiul primarului se apleaca pentru a-i spune ceva la ureche presupusei victime, dupa care pare ca il musca de ureche. Momentele tensionate au mai durat cateva minute, intr-un final cei trei lasandu-l in pace pe barbat.

Imaginile video care au surprins intreaga scena au fost publicate pe site-ul de socializare Facebook, pe pagina Atac la Cenzura.

Asteptam un punct de vedere din partea celor implicati, cu privire la acest incident.

 

Adrian Barbur

Barbat gasit inconstient, cazut langa Catedrala Episcopala
Citeste
Bogdan Lobont este noul secund de la echipa nationala
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.