Primarul Chereches si-a donat indemnizatia pe o luna pentru achizitia unui verticalizator necesar in terapia pentru copiii cu probleme locomotorii grave

BAL CARITABIL Rotaract Baia Mare a organizat, sambata seara, cea de-a 17-a editie a balului caritabil "Banut pentru sufletel". Scopul evenimentului din acest an a fost strangerea de fonduri necesare pentru achizitia unui verticalizator necesar in terapia copiilor cu nevoi speciale de la centrul Centrul de zi pentru copii si tineri cu nevoi speciale Luchian.

Printre invitati s-a numarat si primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, care a anuntat ca isi doneaza indemnizatia pentru o luna pentru acest scop caritabil.

"Mi-am donat indemnizatia pe o luna pentru acest scop umanitar, suma care ar trebui sa acopere achizitia verticalizatorului. Sunt convins ca se pot face mult mai multe pentru beneficiarii acestui centru si ca in urma acestui eveniment vom fi facut noi pasi spre normalitatea care ar trebui sa existe in fiecare astfel de institutie unde terapeutii ar trebui sa aiba tot ceea ce este necesar pentru a ajuta copiii si tinerii cu nevoi speciale. Felicitari organizatorilor si celor care au donat!" a declarat primarul Catalin Chereches.

ActualMM

Unde vor fi amplasate aparatele radar luni, 09 decembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
99 de ani de la moartea tragica a Episcopului Demetriu Radu
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.