Primarul Chereches continua actiunile pentru prevenirea imbolnavirilor cu Coronavirus. Ample actiuni anuntate pentru urmatoarele zile

DEZINFECTIE GENERALA IN BAIA MARE  Noi masuri dispuse la nivelul Administratiei Publice Locale din Baia Mare. Primarul catalin Chereches continua cu demersurile menite sa protejeze cetatenii.

Dezinfectia zonelor publice se va desfasura zi de zi pana situatia o va impune

"In continuarea actiunilor de pana acum, am demarat astazi primele activitati de dezinfectare a zonelor publice: locuri de joaca, mijloace de transport in comun , pietele si halele agroalimentare, bancile de pe domeniul public si foisoarele. Aceasta activitate va avea loc zilnic, cat situatia o va impune. Le multumesc din suflet tuturor baimarenilor angrenati in desfasurarea acestor actiuni, si nu numai. Da, trebuie sa avem grija de noi si de familiile noastre in aceste zile, sa respectam masurile impuse de autoritati, insa avem si obligatia de a ne asigura de tot ceea ce tine de bunastarea intregii comunitati", spune Catalin Chereches.

Sambata si duminica vor fi dezinfectate, de asemenea, toate cladirile unde isi desfasoara activitatea Administratia Publica a Municipiului Baia Mare.

Curatenie generala si dezinfectie in toate unitatile de invatamant, de la crese si pana la universitati

"Incepand de luni, 16 martie, se vor efectua actiuni de curatenie generala si ulterior dezinfectie a tuturor spatiilor cu destinatie educationala , centrele sociale ale municipiului, precum si Teatrul Municipal", a mai spus primarul municipiului.

VOR FI DEZINFECTATE SI SPATIILE COMUNE DIN BLOCURILE DE LOCUIT!

"Vom identifica resurse financiare pentru ca, tot saptamana viitoare, sa organizam curatenia si dezinfectia locuintelor administrate de Primarie. Mai mult, o masura importanta si benefica pentru comunitate, pentru cetateni, va fi interventia pe care o organizam in spatiile comune din toate blocurile de locuit din Baia Mare", anunta primarul.

Apelul primarului catre cetateni

"Va asigur ca atat eu, primarul municipiului Baia Mare, cat si colegii mei din administratia locala, suntem aici pentru dumneavoastra. Vom face tot ce e omeneste posibil, dar si mai mult, pentru a proteja comunitatea noastra, fiecare cetatean in parte. Demersurile noastre au insa nevoie de sprijin. De sprijinul vostru. Va rog sa respectati masurile dispuse de autoritatea locala si de autoritatile nationale. Respectati regulile cu privire la igiena personala, dar si celelalte recomandari care au ca scop prevenirea imbolnavirilor cu acest nou tip de Coronavirus", a declarat Catalin Chereches.

ActualMM

CENTRU DE CARANTINA SOMCUTA MARE- Un barbat intors in Italia se plange de conditiile oferite de autoritatile maramuresene. Vezi ce spune Prefectura
Citeste
Posibila infectare a 40 de persoane, dupa ce un localnic, intors din Italia, a convocat o intalnire cu caracter politic
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.