Primarul Catalin Chereches va fi supus unei interventii chirurgicale in cursul diminetii de joi

VA FI OPERAT  Primarul municipiului Baia Mare a ajuns miercuri, 3 iulie 2019, la Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" din Baia Mare. Acesta se afla in sedinta operativa cu doi directori din Primaria Baia Mare cand a inceput sa acuze dureri abdominale puternice.

Catalin Chereches a fost supus unor investigatii amanuntite, fiind consultat de catre doctorul Marius Branduse, medic primar chirurgie generala. In urma investigatiilor s-a constatat ca este vorba de o afectiune mai veche ignorata de pacient, cu potential major de a genera complicatii, recomandarea medicului fiind ca in dimineata zilei de joi, 4 iulie, sa se realizeze o noua evaluare medicala urmata de o interventie chirurgicala.

Pe langa ca poarta pe picioare, de cativa ani, o afectiune care poate genera complicatii, in pofida faptului ca a ajuns de urgenta la spital, Catalin Chereches nu se dezice de incapatanarea celebra si a ales sa refuze internarea, urmand sa revina inaintea operatiei la spital. Dr. Marius Branduse a recomandat repaus complet sub supraveghere medicala pana la momentul interventiei, Catalin Chereches a ales insa sa ramana la domiciliu sub supravegherea medicala a mamei sale, Dr. Viorica Chereches, medic de inalt prestigiu.

In cursul diminetii de joi, 4 iulie, Catalin Chereches va fi supus unei interventii chirurgicale efectuate de medici specialisti din cadrul Spitalului Judetean din Baia Mare. Nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la afectiunea de care sufera primarul, stim doar ca este vorba despre ceva care poate da complicatii, respectiv ca interventia nu este tocmai una usoara.

Va vom tine la curent cu informatii despre acest subiect.

 

ActualMM

Maramuresenii premiati la Festivalul International de Interpretare "Ursuletul de Aur"
Citeste
Comunicat de presa: "Catalin Chereches, primarul Municipiului Baia Mare…"
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.