PRIMARIA BAIA MARE: Lucrari de toaletare a arborilor pe mai multe strazi

Angajatii Serviciului Public Ambient Urban (SPAU), din cadrul Primariei Municipiului Baia Mare, in perioada 04-11.12.2020, vor da curs celor 14 solicitari primite din partea cetatenilor.

Astfel, se vor efectuata lucrari de toaletare pe strazile Petru Rares, Pasunii, Granicerilor, dar si pe Bulevardul Republicii si Decebal, la adresele si zonele indicate de baimareni. Aceleasi lucrari vor fi facute si in Cartierul Moldovei, dupa caz. De asemenea se va defrisa vegetatia crescuta si arborii uscati de pe Valea Rosie, Dealul Florilor, strada Mihai Eminescu, Bulevardul Republicii si Traian, tot la solicitarea locatarilor.

In intervalul mentionat, se va face o actiune, de scoatere a cioatelor, pe Bulevardul Unirii, zona Mamut, pe Bulevardul Independentei precum si in alte locatii unde s-au facut defrisari.

Angajatii de la SPAU vor avea activitati si de intretinere curenta a spatiilor verzi dupa cum urmeaza: zona Moldovei-de finalizat, zona Oituz, Colonia Pictorilor, Piata Cetatii, Piata Libertatii, strada Gheorghe Sincai, Bulevardul Unirii, Bucuresti, Traian, Republicii, dar si la locurile de joaca.

Aducerea la cota si gazonare se va face pe: strada Victoriei, Aviatorilor, Motorului, continuarea strazii Rachetei, pe strada Salcamului, Odobescu, Macului, Aleea Filaturii-parcare, Marasesti, Brancoveanu, I. M. Klein, Aleea Aurora, zona magazinului Maramures, Policlinica Sfanta Maria (colt Bd. Republicii cu Bd. Bucuresti).

Facem precizarea ca astazi, in jurul orei 11.30, s-a intervenit pe strada I. L. Caragiale din Baia Mare pentru toaletarea unui molid la solicitarea unor locatari.

Sursa foto: Primaria Municipiului Baia Mare

Articolul PRIMARIA BAIA MARE: Lucrari de toaletare a arborilor pe mai multe strazi apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

TEDI: Program national derulat online cu copiii maramureseni, din 27 de scoli
Citeste
12 persoane retinute in dosarul mitei din spitalele Covid. Printre retinuti este si seful Biroului de Operatiuni Speciale Brasov
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.