Prima sala de terapie-recuperare din cadrul noului centru de recuperare Esperando va fi inaugurata in Baia Mare

UN NOU CENTRU, NOI SPERANTE Vineri, 6 Decembrie, va avea loc inaugararea primei Sali de terapie-recuperare din cadrul noului centru de recuperare Esperando, de pe strada Colonia Topitorilor 14 A, incepand cu ora 10.

Sala a fost renovata cu sprijinul substantial al Metropolitan Life si al United Way Romania, in cadrul proiectului "O sala care schimba vieti", in valoare de 21.250 lei. Proiectul a vizat reabilitarea si amenajarea unei sali pentru activitati de recuperare pentru persoanele cu afectiuni fizice. Reabilitarea a constat in instalatii de incalzire, instalatii electrice, finisaje interioare, usi, pardoseala.

Astfel ca 40 de copii si tineri vor beneficia de diverse tipuri de terapie si alte activitati educational-sociale. Proiectul s-a derulat in perioada 1 iunie 2019 – 30 noiembrie 2019. In semn de recunostinta pentru sprijinul acordat Asociatiei Esperando, aceasta sala poarta numele finantatorilor, Metropolitan life si United Way. Pentru restul de 17 Sali, 4 bai si un lift, placutele cu numele finantatorului este inca liber.

Reabilitarea acestei sali este primul pas in renovarea Centrului de recuperare Esperando, centru care va face parte din CAMPUSUL ESPERANDO, care va oferi servicii integrate pentru comunitatea baimareana.

"Aceasta publicatie, video sau alta informatie/ produs media si Metropolitan Life. Opiniile exprimate apartin autorului/ autorilor si nu reflecta neaparat opiniile UWRo."

*Asociatia Esperando este o organizatie non-profit a persoanelor cu dizabilitati si a parintilor copiilor cu dizabilitati. Esperando ofera neintrerupt, zi de zi, din anul 2001, servicii sociale profesioniste, integrate, holistice, personalizate pentru copiii, tinerii si adultii cu afectiuni/ dizabilitati fizice si asociate. Acestea includ recuperare, educatie, psihoterapie, pregatire pentru viata, activitati artistice, manuale si de creatie, participare in comunitate.
Activitatile Asociatiei pot fi urmarite zilnic pe: www.facebook.com/asociatia.esperando/
Misiunea Asociatiei Esperando este de a aduce implinire vietii celor cu afectiuni/ dizabilitati fizice, inlaturand incertitudinile si temerile legate de viitor.

Facilitati fiscale pentru contribuabili: cine scapa de datorii
Citeste
Amenzi usturatoare aplicate de inspectorii sanitar-veterinari dupa controale in toata tara
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.