Prima medalie la open water pentru romania, cucerita de baimareanca delia kovacs

Stefan Ioan Gherghel, Alex Coci, Octavian Stoica, Istvan Hitter si Delia Ana Kovacs, echipa Gold Stars Baia Mare, reuseste in aceste zile sa castige medalii dupa medalii.

Prima medalie cucerita la open water, la mondiale, pentru Romania

In prima zi a Campionatelor Mondiale de Inot Masters, Delia Ana si Sorin Octavian au reusit sa inoate 3 km in Yeosu Parck. Delia Kovacs a reusit sa cucereasca prima medalie, la mondiale, pentru Romania, la un campionat mondial. Locul IV din 26 de concurente. Sorin Stoica locul XIV din peste 50 de concurenti.

Complexul de Inot Nambu Aquatic Center, Gwangju din Korea este gazda a peste 5700 de concurenti din intreaga lume veniti sa participe la toate ramurile sportive aquatice. Pana an momentul de fata Gold Stars Baia Mare este cel mai medaliat club din Romania, cu un total de 6 medalii: 2 argint, 1 bronz, doua locuri IV si un loc V, dupa cinci zile de concurs.

Stefan Gherghel – locul III la 50 m fluture
– locul IV la 100 m liber

Delia Kovacs – locul IV open water 3 km
– locul V la 400 m mixt

Alexandru Coci – locul II la 50 m fluture
– locul II la 100 m liber

Campionatele Mondiale continua si in aceste zile.

Deplasarea sportivilor la acest eveniment a fost posibila cu sprijinul Consiliului Judetean Maramures, Primaria Baia Mare, precum si cu sustinerea sponsorilor: Autobecoro Baia Mare, Starinst Proexpert Cluj, SC RIVASOL SRL, SC ELITMAR SRL, SC CONTECATT SRL, SC INTERMETAL SRL, BARBAROSSA, SC SISTEM GRUP IMPEX SRL, SC RECOND EXPERT SRL, SC Damos Trans.

In pelerinaj pe jos la Manastirea Rohia
Citeste
Accidente din cauza soferilor beti, in Barsana si Salistea de Sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.