PRIMA AMENDA APLICATA IN BAIA MARE: Barbat din Tamaia, surprins de camera de supraveghere in timp ce descarca deseuri dintr-o duba

Un barbat, cu domiciliul pe raza localitatii Tamaia a fost surprins de camera de supraveghere amplasata pe strada Garii, din municipiul Baia Mare, in timp ce descarca deseuri dintr-o autoutilitara marca Ford. Ulterior, acesta a fost identificat pe baza numarului de inmatriculare al autovehiculului. Pentru actiunea sa, barbatul a primit acasa procesul verbal de constatare insotit de sanctiunea contraventionala in suma de 500 de lei. Incidentul s-a petrecut weekend-ul trecut.

Este prima amenda aplicata in acest mod. Pana acum, politistii locali au desfasurat actiuni de preventie si au aplicat doar avertismente.

Pe aceasta cale, angajatii Biroului Protectia Mediului din cadrul Directiei Politia Locala atrag atentia pesoanelor fizice si juridice, care depoziteaza deseuri menajere si nu numai, in alte locuri decat cele amenajate, ca pot fi identificate cu usurinta datorita camerelor de supraveghere. Cei care nu respecta regulile risca sa fie sanctionati contraventional cu amenda de la 500 de lei la 1.000 de lei-persoane fizice si de la 1.000 de lei la 2.500 de lei-persoane juridice.

Sursa foto: Primaria Municipiului Baia Mare

Articolul PRIMA AMENDA APLICATA IN BAIA MARE: Barbat din Tamaia, surprins de camera de supraveghere in timp ce descarca deseuri dintr-o duba apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Sezonul sacrificarii porcilor: Unde se poate face, in Maramures, examenul trichineloscopic. Programul este de luni pana duminica
Citeste
BAIA MARE: Trei centre comerciale si sase supermarketuri, verificate de politistii locali
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.