Prevenirea si combaterea taierilor ilegale de arbori din fondul forestier national

Politistii Directiei de Ordine Publica – Serviciul Protectia Fondului Forestier si Piscicol desfasoara, timp de 5 zile, o actiune, pe raza judetului Maramures, pentru prevenirea si combaterea taierilor ilegale de arbori din fondul forestier national. De asemenea, politistii vor verifica si respectarea dispozitiilor legale de catre agentii economici pe linia achizitiei, depozitarii, prelucrarii si comercializarii materialelor lemnoase.

Actiunea, ce are loc in perioada 22–26 iulie, vizeaza verificarea a cinci ocoale silvice, precum si verificarea activitatilor desfasurate de 15 agenti economici.

La actiune participa si politisti din cadrul inspectoratelor de politie judetene Maramures, Suceava, Neamt, Bistrita-Nasaud, Mures, Hunedoara, Cluj, Arges, Alba, Covasna, Vrancea, Brasov si Sibiu.

Totodata, vor fi prezenti si specialisti silvici din cadrul Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva si Ministerului Apelor si Padurilor, prin Garzile Forestiere Cluj, Suceava, Focsani, Ploiesti, Brasov, Bucuresti, Valcea, Oradea si Timisoara.

Actiunea beneficiaza de suportul Inspectoratului General de Aviatie din cadrul M.A.I.

Politistii maramureseni, pe urmele vitezomanilor: 20 de permise de conducere retinute pentru depasirea limitelor de viteza si amenzi de peste 50.000 de lei
Citeste
Oaspeti de seama la hramul Manastirii "Sfanta Maria Magdalena" din Oarta de Sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.