Presedintele CJ Maramures are antemergator! Cum e posibil? Maramuresul striga dupa ajutor, dar politicienii se plimba cu antemergator pe la muzee

Avem in fruntea Consiliului Judetean Maramures un nou presedinte. Il cheama Ionel Bogdan si are un plan. Daca ne aducem bine aminte de campania electorala, planul avea la dispozitie 1 miliard de euro.

Nu stim cand va veni miliardul de euro. Cert este ca avem nevoie acum de banii aia. Sau de macar cateva milioane de euro, caci infrastructura sanitara din Maramures sta sa cada. Spitalele maramuresene cad pe rand in fata COVID-19, iar numarul paturilor ATI e mult prea mic.

Spitalul Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris", cel mai mare din Maramures, e la pamant! DSP Maramures a anuntat existenta unui focar la sectia de ATI. Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie Baia Mare e sufocat la propriu si nu mai face fata cazurilor de COVID-19.

Daca ne intoarcem iar la planul lui Bogdan, ne amintim ca undeva prin paginile frumos colorate scria de punerea in functiune a unui spital militar. Oare cand vom vedea acel spital militar?

In contrast cu noua administratie, mentionam ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Valer Zetea, a alocat fonduri pentru suplimentarea numarului de paturi de la Spitalul de Boli Infectioase si a fost in permanenta preocupat de starea cadrelor medicale.

Ce face presedintele Consiliului Judetean in aceste momente? Se plimba de manuta cu Klaus Iohannis. Ba mai mult, cei doi vor participa la redeschiderea muzeului Casa memoriala Gheorghe Pop de Basesti. Stim, nu sunt suficiente paturi ATI in Maramures, dar uite ce frumos e muzeul!


Facem ceva concret pentru populatia Maramuresului, domnilor? Noi speram ca ati terminat cu impartitul functiilor si va folositi aptitudinile in folosul cetatenilor care asteapta solutii concrete pentru depasirea momentelor dificile in care ne aflam.

Dupa ce e gata plimbarea de la muzeu, ar fi frumos sa vizitati si sa incurajati cadrele medicale. Oamenii din sistemul medical reprezinta ultimul bastion in fata virusului care e pe cale sa blocheze din nou tara. Din pacate, acestia nu se lupta doar cu virusul, ci si cu incompetenta unui guvern focalizat 100% pe alegerile parlamentare. (Sursa: eMaramures.ro)

Si ca tacamul sa fie complet, astazi in fata Consiliului Judetean Maramures il asteptau trei autoturisme: un echipaj de politie, un autoturism inmatriculat MAI si masina Consiliului Judetean Maramures. Cu alte cuvinte: il astepta coloana oficiala! Cum se poate ca un presedinte de CJ sa beneficieze de antemergator, de coloana oficiala? Este cumva inalt demnitar al statului roman sa poata beneficia de astfel de servicii?

Noi am cerut raspunsuri oficiale… fara succes pana in acest moment.

Loading...
Ministrul Sanatatii a analizat serviciile medicale destinate SARS-CoV 2 din Maramures (FOTO)
Citeste
Vinerea neagra! S-a depasit pragul de 10.000 de infectari cu coronavirus in 24 de ore
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.