Preotul greco-catolic din Botiza, diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutorul semenilor

APEL ULAMITAR  "Ma numesc Bot Ioan Calin, sunt preot greco-catolic in Dieceza de Maramures, in comuna Botiza si in urma cu un an si jumatate am fost diagnosticat cu cea mai grea boala – cancer. Am aflat acest lucru la Spitalul Chirurgie 3 din Cluj Napoca, unde chirurgul de acolo a incercat prin operatie sa imi extirpe o tumoare GIST stomacal malign de 29 cm, lucru pe care nu a reusit sa-l faca si a decis sa ma trimita acasa sa-mi petrec ultimele zile cu familia mea: sotia si cei 2 copilasi de 9, respectiv 2 ani.

Din fericire pentru mine si familia mea am aflat de Clinica din Debrecen, Ungaria, unde cu ajutorul lui Dumnezeu si al Fecioarei Maria, dr. chirurg de acolo Tony Miklos, desi cu sanse de doar 1 % de supravietuire, a reusit sa-mi salveze viata.

A trecut un an si jumatate de la marea operatie, an in care in fiecare luna am luptat cu aceasta boala, deplasandu-ma de cel putin 2 ori pe luna la Debrecen pentru analize, tomograf si consultatii, urmarind aceasta boala, luptand totodata cu ea, fiind optimist si mai ales cu credinta in Dumnezeu.

In urma cu 6 luni, in urma unui tomograf si a unui ecograf, mi s-a descoperit o metastaza la ficat si cateva tumori mici la plamani si au reinceput problemele. Mi s-a pus un dren la ficat dar care nu prea a dat rezultat si s-a decis schimbarea tratamentului oncologic cu un medicament numit STIVAGRA, care din pacate nu se gaseste in Romania si nici nu poate fi adus sau decontat prin C.A.S. la noi in tara, fapt pentru care sunt nevoit sa il cumpar din Ungaria la pretul de 3.400 Euro. Doar acest medicament ma costa peste 40.000 de euro pe an.

V-am scris acest mesaj in speranta ca ma veti putea ajuta cu un sprijin financiar deoarece resursele financiare pe care le-am obtinut cu ajutorul binefacatorilor s-au terminat iar salariul meu lunar si al sotiei nu depaseste 500 euro pe luna, bani pe care ii folosim in mare parte pentru deplasarile in Ungaria, la Debrecen pentru analize, tomograf si controale periodice. Tratamentul trebuie sa il continui cel putin inca 12 luni. Va multumesc si va asigur de rugaciunile mele, iar Dumnezeu sa va rasplateasca fapta cea buna si sa va binecuvinteze cu harurile Sale."

Cum il putem ajuta?

CU CARD BANCAR pe pagina Parinti Salvatori la linkul: http://parintisalvatori.ro/doneaza/

CU CARD BANCAR pe Facebook la linkul:
https://www.facebook.com/donate/810262532745082/

prin virament sau depunere la CEC BANK in conturile:
RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont in lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont in euro – cod BIC CECEROBU
Titular cont: Asociatia pentru Educatie si Caritate – Cod Fiscal 9373178
– cu mentiunea AJUTOR PREOT –

prin REVOLUT:
din Romania folosind numarul 0749936688 iar din strainatate folosind IBAN:
GB29 REVO 0099 7008 4404 94
Swift: REVOGB21

prin PAYPAL la adresa: [email protected]

prin contract de sponsorizare, PENTRU FIRME – suma deductibila din impozitul pe profit

Orice intrebari si informatii suplimentare se pot obtine telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: [email protected]

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI "DEZVOLTAREA ACTIVITATII CRYO NORD S.R.L."
Citeste
Prognoza meteo pentru 20 noiembrie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.