PREMIERA ACTUALMM.RO: ACCIDENT GRAV IN BAIA MARE – Motociclist grav ranit si pieton in coma dupa o urmarire ca in filme

ACCIDENT GRAV IN BAIA MARE   Un accident deosebit de grav a avut loc in urma cu putin timp la intrarea in Parcul Municipal, de pe strada Victoriei. Un motociclist care ar fi fost urmarit de catre un echipaj de politie inca din Baia Sprie a lovit un pieton in incercarea de a scapa de oamenii legii.

Acesta avea o viteza deosebit de mare, spun martorii, lovind pietonul imediat ce a intrat pe aleea pietonala cu motocicleta.

Surse ale ActualMM arata ca motociclistul este in stare grava si, de cateva minute, pietonul accidentat a intrat in coma. La fata locului au ajuns mai multe ambulante si un echipaj SMURD, dar si masini de la Politie.

Vom reveni in cel mai scurt timp cu amanute despre starea victimelor, respectiv circumstantele in care s-a produs accidentul.

Sursa foto: Chereches Alexandru

Actualizare:

 

"Un motociclist care nu a oprit la semnalele regulamentare ale politiei Baia Sprie a fost urmarit de politie pana in Baia Mare. Pe strada Victoriei, acesta a intrat pe aleea pietonala ce duce spre Parc si a accidentat un pieton. Ambii sunt in stare foarte grava. Momentan se intervine pentru acordarea de ingrijiri medicale. Apoi se va proceda si la identificarea lor", arata reprezentantii IPJ Maramures.

Sursa video: VasileDale.ro

 

Actualizare 2:

 

Politistii maramureseni l-au identificat pe motociclist. Este vorba despre un tanar de numai 22 de ani care nu detine permis de conducere, acesta fiind probabil si motivul pentru care a ales sa fuga de echipajul de politie din Baia Sprie.

ActualMM

Baia Mare s-a calificat in a doua runda competitiei pentru titlul de Capitala Europeana a Tineretului 2022
Citeste
Vital continua actualizarea contractelor cu utilizatorii si in luna Martie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.