PRELUARE EMARAMURES.RO: Cetatenii, luati de fraieri si amendati de mai marii statului, in timp ce ei nu respecta absolut nimic

Depunerea juramantului pentru mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Maramures, a avut loc astazi, 24 octombrie, in prezenta premierului Ludovic Orban, a ministrului Marcel Bolos si a altor catorva zeci de persoane.

Evenimentul a avut loc in sala ,,Bogdan Voda" din cadrul Palatului Administrativ Baia Mare.

Conform hotararii de Guvern nr. 856/14.10.2020, privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei, incepand cu data de 15 octombrie 2020, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prevede, la art. 1, pct. 12 din Anexa 3 ca - "se interzice organizarea de evenimente private (nunti, botezuri, mese festive etc.) in spatii inchise...".

Acum ne intrebam, fiind prima zi oficiala de mandant a domnului Ionel Bogdan, cat de promitator este inceputul? Adica organizeaza evenimente cu zeci de persoane si cu mare tam-tam pe vreme de pandemie, fara respectarea nici unei distante de bun simt in timp ce oamenii simpli sunt limitati si nu pot participa la evenimente private deoarece risca sa fie acuzati de savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii efectelor pandemiei de Covid - 19 si fac cozi si prin magazine pentru a limita efectele pandemiei.

Locuind in aceeasi tara, ar trebui sa avem toti aceleasi legi! Prima zi, prima bataie de joc! Felicitari, domnule Orban, ati venit pana in Maramures ca sa participati la o bataie de joc! Asteptam ca Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures sa se sesizeze si sa aplice legea, aceeasi lege pentru toti!

Sursa emaramures.ro

Articolul PRELUARE EMARAMURES.RO: Cetatenii, luati de fraieri si amendati de mai marii statului, in timp ce ei nu respecta absolut nimic apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Fotbal, Liga 3. Una calda, una rece! CS Minaur Baia Mare castiga acasa cu Bistrita, Progresul Somcuta Mare pierde la Dej
Citeste
FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Sofer abia tinut in picioare de 4 politisti in Baia Mare. Politistii au adus caine antidrog
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.