PRELUARE DIRECTMM: Apelul disperat al unei maramuresence: ,,Alexandra, fata mea, te rog, hai acasa! Vom rezolva toate problemele, numai hai acasa!"

Sufletul unui parinte poate indura multe lovituri, dar nu si disparitia unui copil. Este si cazul Dorinei Timis din Borsa. Isi creste singura cele trei fiice, iar acum fiica mijlocie a disparut fara urma de zile intregi. Dorina Timis este mama adolescentei in varsta de 14 ani, Alexandra Dorina Timis, care a plecat de acasa in urma cu o saptamana. Facem, din start, mentiunea ca persoanele pomenite in material sunt asteptate sa ne remita un punct de vedere cu privire la situatie, scrie DirectMM.

Maramureseanca Dorina Timis povesteste ca toata povestea a inceput in momentul in care cei doi adolescenti s-au cunoscut, el, Danut Catalin Timis, in varsta de 18 ani, si ea, Alexandra Dorina Timis, in varsta de 14 ani, el clasa a XII-a, ea clasa a IX-a. Intre ei s-a infiripat o iubire adolescentina, care a generat si nemultumiri.

,,Nu am fost de acord cu relatia lor. I-am zis: mama, vezi-ti de scoala, si apoi te vei vedea si cu baieti. Nu m-a ascultat. In luna martie au fugit amandoi, i-au gasit pe amandoi in Simeria. Am inteles ca mergeau in Arad, la ceva rudenii de-a baiatului. Dar el are rudenii si in Timisoara. I-au gasit in gara la Simeria. Un politist i-a oprit, iar ei, profitand de coincidenta de nume, au spus ca sunt frati. Insa, in momentul in care i-au cautat in baza de date, politistii au vazut ca sunt dati disparuti. Au fost toate bune, i-am luat telefon, a fost si la psiholog, parea ca totul decurgea normal. Apoi, i-am luat alt telefon. Sambata trecuta, pe la vreo ora 11.00-12.00 noaptea ne-am culcat. Pe la ora 3.00 m-am trezit si am vazut ca nu mai era, plecase. Am mers acasa la baiat si tatal lui mi-a zis sa ii las in pace daca se iubesc. Nu a vrut sa imi zica unde sunt. Parintii lui i-au ajutat si in martie" - a relatat, pentru DirectMM.ro, mama Alexandrei.

Femeia povesteste cu lacrimi in ochi faptul ca nu i-a lasat sa discute pentru ca isi petreceau toata ziua impreuna. ,,Fugea noaptea sa se intalneasca cu el. I-am zis ca nu e bine ce face. El sta la un kilometru mai in vale de noi. Mama lui mi-a blocat numarul atunci cand am sunat-o pe tema asta. Eu sunt divortata de trei ani, am trei fete, una mai mare, una mai mica. De cand a plecat, nu a mai vorbit deloc cu ele. Eu am tiroida cancerigena, trebuia sa ma duc in aprilie la doctor. Alexandra mi-a zis ca, daca plec la doctor, pleaca si ea. Nu m-am dus sa nu fie probleme cu ea, acum uitati-va!... Am vrut sa ii las sa discute, dar nu m-a ascultat dupa ce le-am dat acordul, iesea de la scoala, era toata ziua cu el. In ultima vreme, nimic nu parea sa aduca o alta plecare a ei. M-a ascultat, isi facea lectiile. Acum, a plecat. Nu si-a luat haine, documente, nimic. Nu are buletin, nu am apucat sa i-l fac. Are cu ea numai hainele cu care a plecat, dar am inteles ca are baiatul card cu el. Sunt disperata!" - a spus mama adolescentei.

Mama Alexandrei are un mesaj important pentru fiica ei, pe care il transmite cu ajutorul nostru. ,,In duminica aia, a raspuns la un mesaj pe telefon ca ea nu se mai intoarce acasa. Apoi, miercuri, i-a sunat telefonul, de atunci, nimic... O rog din suflet sa revina acasa! Alexanda, mama, hai, te rog, acasa! Promit ca nu ii fac nimic, promit ca facem orice sa rezolvam situatia. Ii las sa se intalneasca, numai sa nu mai fie asemenea situatii. Cu cateva zile inainte de a pleca, am facut poza cand eram la cumparaturi. Am crezut ca totul va fi bine. Acum a plecat!..." - a spus femeia cu probleme de sanatate, dupa care a napadit-o plansul...

Cata TINEGHE / DirectMM

Citeste si

Articolul PRELUARE DIRECTMM: Apelul disperat al unei maramuresence: ,,Alexandra, fata mea, te rog, hai acasa! Vom rezolva toate problemele, numai hai acasa!" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Ministrul Agriculturii: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum
Citeste
LUCRARI DE REPARATII – Furnizarea apei, sistata temporar pe mai multe strazi din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.