PRELUARE ACTUALMM.RO / PENIBIL LA TARGUL AUTO BAIA MARE / ACTUALIZARE: Politista surprinsa fara masca de un baimarean care a fost amendat pentru ca nu a purtat corect masca (VIDEO)

Situatie la limita moralitatii surprinsa astazi, 11 octombrie, la Targul Auto din Satu Nou de Jos, comuna Grosi (cunoscut ca Targul Auto Baia Mare). Un cititor al ActualMM ne-a povestit ca a fost amendat de catre politisti pentru ca nu a purtat masca de protectie corespunzator, fapt pe care baimareanul nu l-a contestat, cu toate ca in timp ce era amendat, pe langa acestia treceau numeroase persoane care nici macar nu aveau masti la ei, daramite la purtator.

Nemultumirea baimareanului este cu atat mai mare cu cat, la scurt timp dupa ce a primit amenda, acesta a surprins o politista, tot in Targul Auto, care si-a pus masca peste nas si gura abia dupa ce a observat ca este filmata. Mai mult aceasta, cand a fost confruntata de cetateanul care filma, i-a spus cu nonsalanta sa-i de amenda.

Penibilul situatiei este cu atat mai mare cu cat in fata politistei trecea o femeie care manca linistita dintr-un mar. Asta ca sa nu mai vorbim despre zecile de persoane care se plimbau nestingherite prin targ, fara masti pe fata, unii dintre ei trecand chiar pe langa oamenii legii veniti in control si nefiind nici macar avertizati verbal.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

In referire la articolul privind actiunea din Targul auto din localitatea Satu Nou de Jos, va comunicam faptul ca politistul care a fost filmat ca nu purta masca de protectie in mod corespunzator a fost sanctionat contraventional in conformitate cu prevederile Legii 55/2020 si respectiv a HG 782/2020, iar conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificari in vederea luarii masurilor care se impun.

Articolul PRELUARE ACTUALMM.RO / PENIBIL LA TARGUL AUTO BAIA MARE / ACTUALIZARE: Politista surprinsa fara masca de un baimarean care a fost amendat pentru ca nu a purtat corect masca (VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

La adapostul scandalurilor din pandemie, Guvernul ORBAN ne vinde tara
Citeste
Rafila: Vaccinul anti-COVID ar putea costa intre 20-100 lei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.