PRELUARE ACTUALMM: Trei raniti grav la Sighetu Marmatiei, dupa ce palincia in care lucrau a sarit in aer (ACTUALIZARE)

Informatii de ultima ora din Sighetu Marmatiei. Trei persoane au ajuns la spital in stare grava, cu arsuri pe toata suprafata corpului, dupa ce palincia in care munceau a explodat. La fata locului s-au deplasat echipaje de ambulanta. Potrivit primelor informatii, doua dintre victime au fost transportate la spitalul in Baia Mare, in timp ce a treia victima, care se afla intr-o stare mult mai grava, a ramas momentan la Sighetu Marmatiei, de unde va fi transportata cu un elicopter SMURD la Oradea.

ACTUALIZARE

Ambulanta a fost solitata la 4:50, la o explozie de cazan la o distilerie, la Sighet. Au fost 3 victime, un barbat de 34 ani cu arsuri la brate, picioare, cap si gat (45%), o femeie de 46 ani cu arsuri la picioare, brate si cap, un barbat de 55 ani cu arsuri la brate si picioare. Arsurile sunt de grad II si III. La fata locului au intervenit 2 echipaje SAJ Sighet. Victimele au fost predate la CPU Sighet, barbatul de 34 ani fiind intubat, probabil va fi transferat la Oradea pe cale aeriana, transmite Serviciul de Ambulanta.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi noapte, in jurul orei 4.15, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca a avut loc o explozie a unui cazan de tuica pe strada Valea Mare din municipiu.

In urma exploziei au rezultat trei victime care au fost transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Victimele, doi barbati si o femeie au varste cuprinse intre 36 si 54 de ani, toate fiind din Sighetu Marmatiei.

In cauza au fost sesizate si organele competente din cadrul A.N.A.F pentru verificarea respectarii prevederilor legale prevazute de legea 227/2015, privind Codul Fiscal al Romaniei.

Politistii continua cercetarile in acest caz, in care s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

(foto arhiva)

Adrian Barbur/ ActualMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM: Trei raniti grav la Sighetu Marmatiei, dupa ce palincia in care lucrau a sarit in aer (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GRATUIT pentru maramureseni: Proiect tehnic de casa in stil traditional
Citeste
Marcel Ciolacu, acuzatii explozive la adresa lui Orban: „Este o crima politica! Sa va fie rusine!”
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.