Surse medicale – doi angajati ai eaton sarbi, infectati cu covid-19

ActualMM va prezinta, din nou, in premiera, informatii despre situatia pandemiei de coronavirus in judetul Maramures. Surse medicale ne-au confirmat ca doi angajati ai firmei Eaton din localitatea maramureseana Sarbi, comuna Farcasa, sunt infectati cu coronavirus. De altfel, cele doua persoane sunt cazurile cu numerele 66 si 67 confirmate in judetul nostru.

Potrivit surselor noastre, cei doi angajati sunt in acest moment internati la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare. Aceleasi surse medicale ne-au declarat ca se asteapta ca si alti angajati sa fie confirmati cu virusul in urmatoarele zile.
Momentan nu se cunosc foarte multe informatii despre acest caz. Cert este ca firma la care lucreaza persoanele infectate are sute de angajati Maramures informatii cu privire la masurile care s-au luat. Nu ni s-au oferit informatii concrete pentru ca, potrivit acestora, in aceste momente exista o ancheta epidemiologica in desfasurare.

Asteptam un punct de vedere si din partea conducerii Eaton Sarbi cu privire la acest caz, respectiv daca in randul angajatilor s-au luat toate masurile de siguranta cerute de catre autoritati pentru prevenirea raspandirii virusului.

Actualizare 1

Dupa ce am publicat in premiera informatiile despre infectatii de la Eaton, cititorii nostri au inceput sa ne transmita noi informatii, momentan pe surse. Se pare ca unul dintre cei doi angajati, confirmat in urma cu doua – trei zile, ar fi din Salsig. Surse ActualMM sustin ca angajatii care lucreaza la Eaton si locuiesc in Salsig ar fi fost sunati ieri sa nu mai vina la munca, dar nu li s-ar fi zis daca intra in somaj, izolare sau cu ce scop… Mai mult, unul dintre angajatii confirmati ar fi lucrat cu altii si din alte sate, nu doar din Salsig.

Un alt cititor ne-a declarat ca pentru mai multe persoane din Ardusat si Sarbi, posibili contacti ai celor doi infectati, s-ar fi luat masura izolarii la domiciliu.

Vom urmari cu atentie acest caz si vom reveni cu actualizari in cel mai scurt timp.

Adrian Barbur / Citeste intreg articolul pe ActualMM

Comenteaza cu Facebook

Imagini din inima muntilor maramureseni: "Aici nu exista pandemie!"
Citeste
Doi angajati ai Eaton Sarbi, infectati cu COVID-19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.