PRELUARE ACTUALMM: Spargatori de autoturisme retinuti in zona Vlad Tepes de doi tineri politisti care patrulau in zona (ACTUALIZARE)


Politia Locala Baia Mare a primit noi dotari din partea autoritatilor locale si au fost angajati si tineri, iar rezultatele se vad cu ochiul liber. Patrule de politisti locali vegheaza asupra sigurantei cetatenilor atat ziua cat si noaptea in municipiu, astfel ca infractorii incep sa aiba probleme in a mai scapa de oamenii legii.

Asa s-a intamplat azi-noapte, in jurul orei 3:30, unde doi hoti care incercau sa sparga un autoturism pe strada Vlad Teles din oras s-au trezit in mijlocul actiunii cu doi politisti locali care patrulau prin zona si au observat miscarile suspecte.
Tinerii politisti locali, pe numele lor Popan Vlad si Godja Toader i-au prins si imobilizat pe hoti, predandu-i mai apoi Politiei Municipiului. Unul dintre cei prinsi este recidivist.

Ne asteptam sa vedem cat mai multe astfel reusite, cu atat mai mult cu cat furturile in anumite zone au cunoscut o crestere ingrijoratoare in ultima perioada.

ActualMM

Actualizare – IPJ Maramures

Azi-noapte, ora 04.00, politistii din Baia Mare au fost sesizati de catre doi politisti locali cu privire la faptul ca in timp ce se aflau in exercitarea atributiunilor de serviciu, efectuand serviciul de patrulare, pe strada Vlad Tepes din municipiu, au surprins doua persoane in habitaclul unui autoturism aflat parcat.

In momentul interceptarii cele doua persoane au incercat sa fuga, dar au fost imobilizate de catre politistii locali.

In urma verificarilor si cercetarii la fata locului politistii au constatat faptul ca doi tineri de 20 respectiv 24 de ani, profitand de faptul ca autoturismul parcat pe strada Vlad Tepes din Baia Mare, avea portierele inchise dar neasigurate, au patruns in habitaclu dar nu au reusit sa sustraga bunuri, obiecte sau valori.

Autoturismul apartine unui barbat de 53 ani, din Baia Mare.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat.

Articolul PRELUARE ACTUALMM: Spargatori de autoturisme retinuti in zona Vlad Tepes de doi tineri politisti care patrulau in zona (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

RUTIERE: Coliziune intre un biciclist si un autoturism in Baia Mare.Dosare penale pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier
Citeste
Peste 26.000 de tigari confiscate de politisti in cadrul unor perchezitii domiciliare la Viseu de Sus si Petrova
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.