PRELUARE ACTUALMM / EXCLUSIV: MARAMURESUL SALBATIC - Caine legat de picioare si UCIS cu usa de la soba (ACTUALIZARE)

Caz infricosator petrecut ieri in localitatea maramureseana Viseul de Jos. O catelusa a fost legata de picioare si ucisa cu o usa de soba de catre persoane momentan necunoscute. Imaginile video terifiante de la fata locului ne-au fost transmise azi de catre un cititor al ActualMM.

Potrivit cititorului nostru, autorii faptei au legat picioarele cainelui cu o sfoara, dupa care au lovit-o in mod repetat cu usa de metal a unei sobe pana cand aceasta si-a dat duhul, toate acestea in mijlocul drumului. Nu se stie care ar putea sa fie motivul oribilei crime.

In imaginile video, surprinse dupa ce crima a fost comisa, se poate observa cum un localnic incearca sa indeparteze trupul patrupedului cu o lopata, in timp ce persoanele care filmeaza se amuza pe seama momentului.

ACTUALIZARE


Potrivit ultimelor informatii, se pare ca cel care a ucis cainele ar fi chiar barbatul filmat in timp ce incearca sa ridice trupul neinsufletit de pe asfalt cu o lopata. Surse din randul politistilor ne-au declarat ca motivul crimei ar fi fost unul halucinant: barbatul le-ar fi spus politistilor ca patrupedul este fara stapan si ca, de cateva zile, ii manca gainile din curte, astfel ca l-a ucis. Acesta le-ar mai fi declarat anchetatorilor ca a aruncat trupul cainelui intr-un rau.

Cel care a ucis cu sange rece animalul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat in libertate. Ramane de vazut daca procurorul de caz va cere in instanta arestarea barbatului.
"Azi, 3 septembrie, in urma aparitiei articolului postat in mediul online cu titlul "Exclusiv Maramuresulul salbatic caine legat de picioare si ucis cu usa de la soba", politistii din Viseul de Jos s-au autosesizat cu privire la aceste aspecte.

La fata locului politistii au constatat faptul ca un barbat de 33 ani din comuna a agresat un caine fara stapan. In cauza politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie sau fara drept", a declarat Ionela Cozma, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, pentru ActualMM.

ACTUALMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM / EXCLUSIV: MARAMURESUL SALBATIC - Caine legat de picioare si UCIS cu usa de la soba (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Concert folk pentru baimareni, intitulat ,,Folk in dez-izolare". Cand va avea loc show-ul
Citeste
Un bolnav de COVID a sunat de 69 de ori in doua zile la DSP si nu i-a raspuns nimeni…
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.