PRELUARE ACTUALMM: Cum se "rupe" candidatul PNL la Primaria Coltau la petrecerile cu manele si alcool pe care le da in mijlocul pandemiei pentru a impresiona electoratul (ACTUALIZARE)


Imagini senzationale ne-au fost transmise pe adresa redactiei de catre cititorii nostri. In contextul actual al pandemiei si in acelasi timp in mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, candidatul PNL pentru Primaria Coltau, Mihai Ropan, pare ca vrea sa isi impresioneze electoratul cu orice pret. Nu neaparat prin perspective de viitor pentru comunitatea a carui conducator vrea sa devina, ci printr-o petrecere "nebuna" cu manele, dans si alcool. Despre recomandarile specialistilor cu privire la distantarea sociala sau purtarea mastii in spatii inchise, pe care colegii sai liberali se jura ca le respecta, nici nu are sens sa va povestim.

Imaginile video au fost surprinse, pe ascuns (asadar, cel mai probabil candidatul la primaria Coltau nu are habar de existenta lor) si ni-l prezinta pe Ropan topaind de zor pe ritmuri de manele, in timp ce pe mesele participantilor la chef gasesti alcool cat cuprinde. Dar, asta nu e tot: cititorul nostru ne transmite ca astfel de petreceri sunt organizate saptamanal de catre candidatul PNL in cartierul romilor din Coltau.

Dar, ca o alta surpriza, in imagini il regasim si pe nimeni altul decat Csukur Nicolae, actual consilier in Consiliul Local Coltau, din partea PMP.
Sa fie vorba despre mita electorala, candidatul PNL sperand sa castige voturile comunitatii de romi din Coltau prin astfel de petreceri in mijlocul campaniei electorale?

ACTUALIZARE


La scurt timp dupa publicarea articolului, fostul consilier local Csukur Nicolae ne-a contactat pentru a ne "lamuri" cu privire la situatia prezentata. Acesta ne-a declarat initial ca petrecerea a avut loc in data de 8 iulie. Dupa ce ne-a explicat ca, oricum, la acea data nu se afla pe listele nici unui partid si nu era campanie electorala, acesta a revenit asupra datei petrecerii si ne-a declarat ca a avut loc in 18 iulie. Persoana langa care se afla fostul consilier ne-a transmis ca petrecerea nu a avut loc nicidecum in campania electorala si ca ar avea drept dovezi alte filmari din acea seara. Fostul consilier ne-a declarat apoi ca filmarile s-au pierdut. Ne-a mai spus si ca nu il cunoaste pe Mihai Ropan si ca s-au intalnit intamplator la petrecerea respectiva.

Imediat dupa dialogul cu fostul consilier Csukur, am fost contactati telefonic de candidatul PNL la Primaria Coltau, Mihai Ropan. La fel ca in cazul lui Csukur, nici acesta nu ne-a putut spune cu exactitate data la care a avut loc cheful, insa, la fel, ne-a garantat ca nu a avut loc in campania electorala. Ropan ne-a transmis si un punct de vedere in scris, pe care il regasiti exact asa cum ne-a fost transmis:

"Sunt candidatul PNL la primaria Coltau si doresc sa va informez ca aceasta filmare este veche si nu in timpul campaniei electorale. Raman dezamagit de actual mm, desi eram un urmaritor al dumneavoastra, ca nu verificati informatiile inainte de publicare. Ma aflam la o zi de nastere ca invitat si nu in campanie electorala. Va recomandam sa cautati materiale de interes pentru urmatorii dumneavoastra pentru ca sunt convins ca sunt putini cei pe care ii intereseaza o campanie murdara dusa de contracandidatul mea. O zi buna va doresc si spor in activitatea dumneavoastra", se arata in punctul de vedere primit pe adresa redactiei din partea candidatului Mihai Ropan.

Nici unul dintre cei la care s-a facut referire in articol nu a comentat despre masurile de prevenire ale raspandirii virusului SARS-CoV-2 si, desi ambii au declarat ca au dovezi care sa ateste faptul ca filmarea nu a fost facuta in campanie, nici unul nu ni le-a transmis pana la momentul publicarii acestei actualizari.

Adrian Barbur/ ActualMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM: Cum se "rupe" candidatul PNL la Primaria Coltau la petrecerile cu manele si alcool pe care le da in mijlocul pandemiei pentru a impresiona electoratul (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Israel reimpune carantina totala, dupa ce cazurile de COVID-19 au ajuns la 3000 pe zi
Citeste
Ingrijorator! Nu va fi suficient vaccin pentru a imuniza toata populatia lumii pana la finalul anului 2024
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.