PRELUARE ACTUALMM: Candidatul PNL Baia Mare, la volanul unui autobuz, fara drept, dupa ce ar fi indus in eroare soferul spunand ca este de la Primarie. La Urbis a fost demarata o ancheta interna


Pe numele candidatului PNL la Primaria Baia Mare ar putea fi deschis un dosar penal, dupa finalizarea anchetei interne la societatea Urbis. Asta dupa ce acesta a intrat pe proprietatea societatii si ar fi spus soferului unui autobuz ca este de la Primarie si face verificari. Candidatului, Mircea Cirt, directorul general al unei renumite firme din Baia Mare, i s-a permis astfel sa urce in autobuz, pe care l-a manevrat pe platforma Urbis, filmandu-se. Imaginile au fost folosite ulterior pentru un clip electoral care ruleaza deja pe retelele de socializare.

Imediat dupa ce imaginile au devenit publice, conducerea societatii de transport in comun s-a autosesizat si a demarat o ancheta interna. In urma acesteia, conducerea societatii va decide daca se va depune plangere penala.


"Va pot spune ca, in urma celor intamplate, in aceste momente se desfasoara o ancheta administrativa in cadrul societatii. Persoanele respective au intrat pe platforma de reparatie a autobuzelor fara acordul institutiei. In filmarile publicate in social media se pot observa mai multe autobuze uzate, insa unele dintre ele nu apartin societatii URBIS. Din ce se poate observa si in filmare, una dintre persoanele care au intrat pe platforma fara acordul nostru s-a urcat la volanul unui autobuz care apartine societatii si l-a condus, fara drept. Cel care a condus autobuzul a declarat ca, si aici il citez: "suntem de la primarie si facem un control la autobuze". Impreuna cu avocatul societatii URBIS urmeaza sa stabilim mai precis care norme legale au fost incalcate si sa urmam in continuare caile de actiune legale. Momentan nu am depus plangere impotriva acestor persoane. Pana la acest moment, asta va putem spune. Amanunte vor putea fi date dupa finalizarea acestei cercetari administrative si dupa analiza, impreuna cu avocatul societatii, a textelor legale", a declarat Tudor Rusu, directorul SC URBIS, pentru ActualMM.

Asteptam un punct de vedere oficial/drept la replica si din partea domnului Mircea Cirt, candidatul PNL la Primaria Baia Mare, respectiv de la conducerea filialei PNL Maramures cu privire la aceasta situatie. Punctul de vedere poate fi transmis pe adresa de e-mail: [email protected] sau pe Whatsapp la numarul de telefon: 0749857575.

Stire in curs de actualizare.

Adrian Barbur/ActualMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM: Candidatul PNL Baia Mare, la volanul unui autobuz, fara drept, dupa ce ar fi indus in eroare soferul spunand ca este de la Primarie. La Urbis a fost demarata o ancheta interna apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Toamna in ,,satul din inima orasului": Copiii si nu numai sunt asteptati la Muzeul Satului pentru a vedea cum se prepara silvoita
Citeste
ANCHETA LA URBIS – Candidatul PNL Baia Mare, la volanul unui autobuz, fara drept, dupa ce ar fi indus in eroare soferul spunand ca este de la Primarie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.