PRELUARE ACTUALMM / ACTUALIZARE: Seful de post din Sarasau, bolnav de COVID-19, a scuipat si injurat personalul medical de la Spitalul TBC. Starea barbatului s-a agravat, a ajuns la ATI

ActualMM.ro va prezinta informatii socante cu privire la cazul sefului postului de Politie din Sarasau. Barbatul, internat in aceste momente la Spitalul Suport (TBC) a provocat o intreaga nebunie in spital si a starnit panica printre asistentii si medicii care il ingrijesc.

Surse medicale din cadrul spitalului ne-au dezvaluit ca, inca de la internare, omul legii a avut un comportament recalcitrant cu personalul medical. In timp ce unii au fost injurati, altii ar fi fost chiar scuipati de catre seful de post. Unele cadre medicale spun ca urmeaza sa depuna plangeri pe numele barbatului.

"L-a amenintat medicul curant ca il reclamam la Grozavu. E foarte recalcitrant. Acum dupa-amiaza s-a mai linistit", ne-au declarat surse din cadrul spitalului.

Se pare ca starea de sanatate a barbatului nu este tocmai una foarte buna. Acesta ar fi refuzat in repetate randuri sa poarte masca cu oxigen.

"Cred ca e frustrat ca a ajuns in situatia asta. Nu pricepe ca i se putea intampla oricui. Daca refuza in continuare masca cu oxigen, poate ajunge pe ATI", ne-au mai dezvaluit sursele.

Actualizare

Din pacate, starea sefului de post al Politiei din localitatea maramureseana Sarasau s-a agravat. Barbatul a fost transferat la sectia de Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului Suport. Se pare ca barbatul ar suferi si de obezitate.

Adrian Barbur/ ActualMM

Articolul PRELUARE ACTUALMM / ACTUALIZARE: Seful de post din Sarasau, bolnav de COVID-19, a scuipat si injurat personalul medical de la Spitalul TBC. Starea barbatului s-a agravat, a ajuns la ATI apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

PRELUARE JURNALUL.RO: Denuntatorul Sorinei Pintea, recompensat de Guvernul Orban cu peste 3,5 milioane de euro, in stare de urgenta
Citeste
LUPTA CU HOTII DE LEMNE – Alt maramuresean prins de politisti in timp ce defrisa ilegal padurea, la Poienile de Sub Munte
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.