Prefectura si Consiliul Judetean in IZOLARE; sefii principalelor institutii testati dupa ce au intrat in contact cu presedintele PNL Maramures

SITUATIE INCREDIBILA IN MARAMURES Situatie absolut incredibila in judetul Maramures. Toate persoanele care au participat ieri, 12 martie, la ceremonia de investire a noului subprefect vor fi testate pentru coronavirus.

Dar asta nu e tot.

Absolut TOTI angajatii Prefecturii Maramures si ai Consiliului Judetean, dar si seful IPJ Maramures, seful DSP Maramures, seful DGASPC Maramures, purtatorul de cuvant al CJSU Maramures, dar si jurnalisti, vor fi testati pentru a se stabili daca au fost infectati cu virusul COVID-19.

Despre cum s-a ajuns in aceasta situatie, cititi aici:  http://www.actualmm.ro/pe-surse-ionel-bogdan-presedintele-pnl-maramures-in-autoizolare-la-domiciliu-a-intrat-in-contact-cu-persoane-suspecte-de-covid-19/

ACTUALIZARE:

In acest moment s-a dispus masura autoizolarii conducerii judetului, dar si a angajatilor aparatului executiv in Palatul Administrativ din Baia Mare. Toti cei care activeaza in corpul A vor ramane izolati in cladire pana la venirea rezultatelor pentru testarea in cazul lui Ionel Bogdan.

Se estimeaza ca rezultatul sa fie cunoscut in aceasta seara.

"Conducerea si angajatii institutiei prefectului nu au intrat in panica. Suntem la datorie toti, constienti de situatie, dar si responsabili. Nu intram in izolare la domiciliu, ramanem in sediu pana se va primi rezultatul probei domnului secretar de stat. In functie de acesta, DSP va lua decizii, iar noi ne vom conforma. Veti primi un comunicat de la Consiliul Judetean Maramures care este administratorul Palatului Administrativ", a declarat purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului, Dan Buca.

Intre timp, corpul B se pare ca a fost evacuat si va fi dezinfectat. Urmarim subiectul si vom reveni cu amanunte pentru dumneavoastra.

Stire in curs de actualizare.

 

ActualMM

Posibila infectare a 40 de persoane, dupa ce un localnic, intors din Italia, a convocat o intalnire cu caracter politic
Citeste
Ionel Bogdan, presedintele PNL Maramures, in autoizolare la domiciliu. A intrat in contact cu persoane suspecte de COVID-19
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.