PPU-SL Maramures – pozitia 11 pe buletinul de vot: Liviu Ciprian Groza deschide lista candidatilor la Camera Deputatilor

CREDINTA-DEMNITATE-ONOARE-CURAJ. Va rog sa ma votati la pozitia 11& pe buletinul de vot

Sunt Liviu Ciprian Groza (34 de ani, inginer auto, lucrez de 11 ani in domeniul privat) deschid lista candidatilor PPU-SL Maramures la Camera Deputatilor.

& Am ales sa candidez, pentru ca maramuresenii merita sa fie reprezentati in Parlamentul Romaniei, de oameni noi, tineri si curajosi. &

Am incredere ca veti fi alaturi de mine si imi veti acorda votul dumneavoastra pentru a va reprezenta interesele cu credinta si suflet, pentru a ne asigura ca bunicii si parintii nostrii sunt in singuranta, ca noi toti beneficiem de servicii medicale sigure si ca toti copiii au acces la sistemul educational.

Un deputat trebuie sa aiba credinta, respect, demnitate, onoare si curaj, fiind in slujba cetatenilor.

Va multumesc!

Articolul PPU-SL Maramures – pozitia 11 pe buletinul de vot: Liviu Ciprian Groza deschide lista candidatilor la Camera Deputatilor apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GALERIE FOTO: Casa mistuita de flacari la Stramtura
Citeste
Rafila: Multi folosesc fara discernamant antibiotice pentru a preveni sau trata boala Covid-19. E o problema foarte serioasa!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.