Posibila infectare a 40 de persoane, dupa ce un localnic, intors din Italia, a convocat o intalnire cu caracter politic

CAZ HALUCINANT LA STRAMTURA Un nou caz socant iese la iveala in Maramures, la mai putin de cateva ore de la momentul in care s-a aflat ca presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, se afla in autoizolare la domicili, iar sute de angajati ai CJ Maramures si ai Prefecturii Maramures, dar si mai multi sefi ai celor mai importante institutii din judet vor fi testati pentru Coronavirus.

Pe pagina de Facebook a localitatii Stramtura din Maramures a fost postat un anunt prin care se aduce la cunostinta publica o fapta care, daca este adevarata, poate creea o situatie si mai complicata decat cea deja existenta. Mai exact, in mesaj se arata ca un barbat, membru al unui partid politic si stabilit intr-o zona de risc din Franta, in zona granitei cu nordul Italiei, nu ar fi respectat izolarea la domiciliu. Ba mai mult, acesta ar fi convocat o intalnire politica cu alte 40 de persoane.

Va redam mai jos, integral, mesajul publicat de pagina de facebook a localitatii.

"In data de 05.03.2020, un cetatean domiciliat pe raza comunei Stramtura, stabilit intr-o zona de risc a Frantei, la granita cu Italia, Florin O. a venit cu un avion dintr-un aeroport din Italia…Acestuia i-a fost impusa izolarea la domiciliu, dar acesta, fiind mai mult interesat de cariera lui politica, fiind un candidat frecvent la postul de primar din partea PNL, a facut o intalnire politica la o pensiune din localitate cu alte aproximativ 40 de personane, dand dovada de o uriasa iresonsabilitate, punand in pericol sanatatea persoanelor respective si automat al cetatenilor localitatii Stramtura. Cei prezenti la acea intalnire, si cei ce au avut contact cu dl Florin O., va rugam dati dovada de responsabilitate si va autoizolati la domiciliu, iar daca aveti simptome specifice Corona-Virus, anuntati de urgenta medicul de famile. Nu e de joaca cu acest virus, poate sa ucida oameni. Vom reveni cu noutati, odata ce acestea vor aparea…Multumim".

Adrian Barbur

Primarul Chereches continua actiunile pentru prevenirea imbolnavirilor cu Coronavirus. Ample actiuni anuntate pentru urmatoarele zile
Citeste
Prefectura si Consiliul Judetean in IZOLARE; sefii principalelor institutii testati dupa ce au intrat in contact cu presedintele PNL Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.