Pompierii s-au luptat cu flacarile pentru a stinge un foc izbucnit la o anexa din negresti oas

Un incendiu puternic a avut loc la o anexa gospodareasca din Negresti Oas. La sosirea fortelor, 12 pompieri cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor si o ambulanta SMURD, incendiul se manifesta violent la intreaga anexa.

Concomitent cu realizarea dispozitivelor de stingere, salvatorii au intervenit pentru eliberarea animalelor surprinse in interior: cinci porci, sase gaini, un cal si un manz. Echipajul SMURD a acordat ingrijiri medicale proprietarului, care a suferit arsuri la talpi in incercarea de a salva animalele pana la sosirea pompierilor, respectiv unei femei , care a suferit un atac de panica.

Pompierii au intervenit mai bine de 4 ore si jumatate, reusind sa protejeze casa de locuit, care era corp comun cu anexa incendiata, dar si cele doua case invecinate aflate la distante foarte mici.

In incendiul izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la un cablu electric defect, au ars aproximativ 10 tone de fan, aproximativ 30 mc de lemne de foc, acoperisul anexei pe o suprafata de aproximativ 250 mp si un porc.

De mare folos le-a fost pompierilor hidrantul stradal situat chiar in fata casei, reducand astfel timpul necesar realimentarii cu apa necesara stingerii.

Cs unirea sasar – sport team baia mare 2-2
Citeste
FOTBAL- Meci amical intre Sport Team Baia Mare si Unirea Sasar, scor 2-2
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.