Pompierii maramureseni solicitati la sase situatii de urgenta in 24 de ore

Pompierii militari maramureseni au intervenit in cazul a 6 situatii de urgenta in ultimele 24 de ore.

Militarii Detasamentului Baia Mare au intervenit pe strada Margeanului din Baia Mare, unde un mijloc de transport a fost cuprins de flacari. In urma incendiului au ars elementele combustibile din compartimentul motor si nu au rezultat victime.

La Coltirea, pompierii au asigurat masurile P.S.I. in urma producerii unui accident rutier in urma caruia nu au rezultat victime.

La Ponorata, pompierii militari din cadrul Pichetului Targu Lapus au lichidat un incendiu izbucnit in podul unei locuinte. Flacarile au distrus diverse obiecte de mobilier, aparatura electrocasnica si materiale textile.

In Baia Mare, pe strada Victor Babes, pompierii baimareni au fost chemati sa indeparteze tencuiala si izolatia de pe un bloc. Acestea erau desprinse partial de pe bloc si prezentau pericol.

In aceasta dimineata echipajul de descarcerare, un echipaj de stingere si echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, din cadrul Detasamentului Baia Mare, au intervenit la un accident rutier in urma caruia o persoana a ramas incarcerata. Dupa ce a fost descarcerata, victima a fost preluata de catre echipajul medical si transportata la spital.

Salvamontistii maramureseni cauta un barbat disparut de ieri in zona dealul minei baia sprie
Citeste
Barbat disparut de ieri in zona Dealul Minei Baia Sprie. Un echipaj Salvamont a pornit in cautarea sa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.