Pompierii maramureseni solicitati la opt incendii in weekend

In weekend-ul care tocmai s-a incheiat, pompierii maramureseni au intervenit pentru lichidarea a opt incendii. Dintre acestea, trei au izbucnit la cosurile de fum ale unor locuinte din localitatile Borsa . In toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din cosul de evacuare a fumului.
Vineri, 29.11., pompierii Pichetului Targu Lapus au lichidat un incendiu izbucnit la instalatia de incalzirea a unui mijloc de transport. In urma incendiului a fost distrusa instalatia de incalzire.

Pompierii viseuani au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 50 kg de deseuri menajere.
Sambata, 30.11., intr-o curte la Stramtura, militarii Garzii de Interventie Bogdan Voda au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 200 de anvelope auto.

Ieri, 01.12, personalul Detasamentului Baia Mare a intervenit in cazul a doua incendii. Primul incendiu a izbucnit la un cap tractor pe strada Fabricii din municipiul Baia Mare. Focul a distrus circa 40% din cabina TIR-ului.

Cel de al doilea incendiu a avut loc in Laschia, unde o afumatorie a fost cuprinsa de flacari. Au ars circa 24 de metri patrati din afumatorie, 7 metri cubi de lemn de foc si circa 60 kg de carne.

Credinciosii catolici au aprins prima lumanare de Advent
Citeste
1 ianuarie 2020
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.