Pompierii maramureseni au stins incendii de vegetatie uscata la moisei si bogdan voda, dar si focuri izbucnite la magazii, acoperisuri, cosuri de fum, in mai multe localitati din judet

In intervalul 17-19.04.2020, pompierii maramureseni au intervenit la opt situatii de urgenta.
Vineri, 17.04., militarii din Viseu de Sus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie. Flacarile au distrus circa 3 metri patrati de acoperis din lemn.

Sambata, 18.04., pompierii din cadrul Punctului de lucru Somcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case. Au ars circa 10 metri patrati de acoperis din lemn.

Detasamentul Sighetu Marmatiei si Garda de Interventie Borsa au lichidat fiecare cate un incendiu izbucnit la cosul de evacuare al fumului. In ambele cazuri a ars doar funinginea din cosul de fum.

In localitatea Groape, pompierii din cadrul Pichetului Targu Lapus au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 2 hectare de vegetatie uscata.

Pompierii baimareni au intervenit in localitatea Cicarlau Vii, unde in urma unui incendiu au ars circa 10 metri patrati de acoperis din lemn si 200 kg de fan.

La Botiza, pompierii din Bogdan Voda au fost solicitati sa lichideze un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 4 hectare de resturi vegetale.

Militarii viseuani, alaturi de pompierii voluntari din Moisei, au lichidat un incendiu de circa 4 hectare de vegetatie uscata. De asemenea, in urma incendiului a ars si un sopron cu fan.

Un jandarm si mai multi politisti, raniti intr-o interventie la un scandal in Codlea
Citeste
FOC de sarbatori: 8 incendii in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.