Pompierii maramureseni au primit doua sisteme de izolare si transport pentru persoanele infectate

Pentru a veni in sprijinul celor care actioneaza in prima linie, Asociatia Intreprinzatorilor Maramures, organizatie infiintata pentru a sustine dezvoltarea economica si sociala a judetului a decis sa ofere pompierilor maramureseni doua sisteme de izolare si transport pentru persoanele infectate cu noul Coronavirus-Covid -19.

Sunt doua echipamente dezvoltate de catre cercetatorii militari romani pentru izolarea temporara si transportul in siguranta al persoanelor suspecte sau confirmate de contaminare cu agenti biologici. Acestea indeplinesc masurile specifice de securitate pentru prevenirea riscurilor de contaminare in zona de izolare, respectiv pe traseul de transport.

Asociatia Intreprinzatorilor Maramures a demarat mai multe campanii de strangere de fonduri printre care mentionam "Ajutam Ingerii Medici" pentru identificarea si achizitionarea de echipamente si bunuri cu destinatie medicala, necesare pentru limitarea si prevenirea raspandirii infectiei cu COVID-19. Prefectul Nicolae-Silviu Ungur, presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta transmite multumiri asociatiei pentru solidaritatea si disponibilitatea de a veni in sprijinul celor aflati in prima linie, de a arata grija, solidaritate si compasiune fata de pompieri si personalul medico-sanitar, de a contribui cu resurse si materiale necesare de care are au nevoie comunitatile si spitalele din judetul nostru.

Cainele politist teba a prins doi tineri care au furat o drujba la salsig
Citeste
Plati privind bunastarea animalelor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.