Pompierii maramureseni au intervenit la stingerea a opt incendii

Pompierii maramureseni au intervenit la un numar de opt incendii pe parcursul sfarsitului de saptamana. Astfel, vineri, 24 ianuarie, in jurul orei 14.40, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD de la Sectia de Pompieri Viseu de Sus au intervenit la un incendiu izbucnit la cosul de fum al unei gospodarii situate pe strada Teilor, din oras. Ca urmare a interventiei rapide a pompierilor militari, a ars doar funinginea din cosul de fum necuratat.
In aceeasi zi, in jurul orei 16.10, pompierii militari din Viseu de Sus au actionat, cu doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD, la localizarea si lichidarea unui incendiu declansat intr-o gospodarie situata pe strada 1 Mai, din oras. Au ars circa 10 metri patrati perete si 7 metri patrati tavan din lemn.
Tot vineri, in jurul orei 18.30, un echipaj de stingere al Garzii nr.2 de Interventie Borsa a intervenit la un incendiu survenit la cosul de fum al unei gospodarii situata pe strada Libertatii, din oras. A ars doar funinginea din cosul de fum necuratat.
Sambata, 25 ianuarie, in jurul orei 19.40, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Sighetu Marmatiei au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie situata pe strada Valea Hotarului din municipiu. Au ars circa 5 metri patrati acoperis si 7 metri patrati pod din lemn. Cauza probabila a incendiului a fost efectul termic de la cosul de fum neizolat fata de materialele combustibile din jur.
Duminica, 26 ianuarie, in jurul orei 17.30, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD de la Sectia de Pompieri Viseu de Sus au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu de cauciucuri, semnalat pe malul raului Viseu, in zona strazii Dragos Voda. Au ars 10 anvelope.
O ora mai tarziu, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri "Cpt. Marchis Adrian" Baia Mare au intervenit la un incendiu izbucnit intr-o gospodarie situata pe strada Raului din localitate. Au ars circa 1 metru patrat tavan din lemn si elemente de mobilier de bucatarie. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui aragaz nesupravegheat.
Tot duminica, in jurul orei 18.40, un echipaj de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Sighetu Marmatiei a intervenit a un incendiu declansat la cosul de fum al unei gospodarii situata pe strada Valea Hotarului, din municipiu. A ars funinginea din cosul de fum necuratat.
La primele ore ale zilei de luni, un echipaj de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri "Cpt. Marchis Adrian" Baia Mare au intervenit, impreuna cu un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, la un accident produs pe Drumul National 1C, pe raza comunei Satulung. O victima a fost transportata de ambulanta SAJ la Spitalul Judetean de Urgenta. Un autoturism, care s-a aprins in urma accidentului, a ars in proportie de 90 la suta.

Accident cu victima si autoturism in flacari
Citeste
61 de soferi vitezomani, sanctionati de politistii Serviciului Rutier Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.