Pompierii maramureseni au intervenit la incendii izbucnite la afumatorii, la cosuri de fum, dar si la un accident

Detasamentul de pompieri Baia Mare a fost solicitat sa intervina in aceasta dimineata, pe strada Europa, la un accident rutier in urma caruia au rezultat trei victime, dintre care una incarcerata. Echipajul de descarcerare a extras victima, de 44 de ani, din autoturism, iar echipajul de prim ajutor SMURD a transportat-o la spital. De asemenea, celelalte victime rezultate in urma accidentului, in varsta de 68 si 41 de ani, au fost preluate de catre echipajele SAJ.
Pompierii din Targu Lapus, alaturi de SVSU Suciu de Sus, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumatoare. In urma incendiului au ars circa 4 metri patrati de acoperis din lemn, 20 kg de carne si 3 metri cubi de lemn pentru foc.
Ieri, 18.12., militarii din Viseu de Sus au lichidat un incendiu, la un cos de fum, in urma caruia a ars doar funinginea din cosul de evacuare. Pompierii borseni si baimareni au intervenit la cate un incendiu izbucnit la containere de gunoi. Au ars circa 100 kg si 250 kg de deseuri.

Podul care leaga satu mare de maramures, finalizat anul viitor
Citeste
Cum putem elimina obiceiurile nesanatoase din alimentatie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.